Uncategorized

Allsång och det andra som händer under sommaren

Hoppas ni alla har en fanastisk sommar som bjuder på allt det där gottiga som hör sommaren till… själva så har vi äran at få ha jobbet som innebär att leverera när ni andra har det gott. Det gör ju att man får möta det bästa av alla, glada , utvilade, spontana och då å då lite små lulliga. Vilket bara är så det ska vara och gör jobbet så in i bombens bra!

Vi har även fått en dag denna sommaren då vi kunde åka på liten express semester över en dag och bli underhållna av kollegor och ja självklart planera lite jobb . Vi är väldigt glada och ödmjuka till att det blivit fullt hus varje gång på våran after beach / allsång och vilket ös vi haft:)

Någon det mer det har varit ös på är Anders Borg som kör all in med sin diet och träning som Ahtlethic hjälper honom med…läs hans blogg och skriv gärna en kommentar och peppa honom.

Bilder från after beach / allsång på Ronneby brunn

Lena Pålsson

 

 

 

 

 

 

Marcus Schönbeck sjöng fly me to moon

Backstage

 

 

 

 

Mats Johansson i en av sina hysteriskt roliga sketcher

 Annelie dammar av disco inferno – vilket ös! Burn baby burn!!!!

Självklart körde vi dans också – m Ronnebys musikelit på plats blev det så klart en ronnebydans till Magnus Uggla medley 🙂

På måndag gästas vi av Christina Lindberg och Najimi Robertsdotter Ronnefalk mm Soligt välkomna!

 

 

Express semester till Ystad/ Österlen 🙂

 

 

 

 

Det är lite närmre till himlen från Österlen….

 

 

Anders Borgs blogg under dieten:

18 Juli

Hej på er. Gårdagen var perfekt tycker jag. Dels träffade jag min styvmor, som jag inte sett på 20 år, sen var jag och hämtade 13 kg vildsvinskött. Viltköttet är ju det nyttigaste köttet man kan äta. Nu på morgonen så var det samma visa som vanligt, Pw följt av en balja gröt ;). På nåt lustigt vänster så råkar jag ut för alla kakmonster med nu, säkert bara för att jag inte äter kakor och godsaker längre. Men jag måste erkänna att dom ser förbannat goda ut. DAMN YOU COOKIES 😉 nej vidare mot en ny dag, få se vad den har att erbjuda. Hej hej så länge Fraaaaaaamåååååt!!

 

 

 

 

 

*22 Juli

Det har varit ganska tyst den senaste veckan. Men det är bara för att det rullat på ganska likt föregående vecka. Nu går jag in i vecka 3 och får börja äta en handfull potatis till lunch & middag, men jag får se hur jag gör ;), har ju mitt eget mål som jag vill uppnå. Och det ÄR rimligt, ok då mitt mål är 8 kg och minska fett % med X% 😉 imorse blev det ett pass på gymmet ist för ute i naturen, men det blev 30 min gång och 3,5 km löpning. Nu är det gröt och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Fraaaaamååååt!

*24 Juli

Japp då går vi in i fas 2, kommer jag sen in i fas 3, är jag snart utförsäkrad 🙂 haha nej skämt åsido. Fas 2. Kolhydrater på träningsdagar, i form av potatis. Nu i 2 veckor till ska det brännas bara fett, sen blir det mer styrka inlagt på schemat. Idag blev det 9,13 km på morgonen, en dusch och gröt efter det, trodde aldrig jag skulle vänja mig äta gröt utan mjölk, men det kunde jag. Imorgon är det grillning med coach Angelina & Mattias, ska bli gött. Nehe lite trädgårdsarbete kanske? Vi hörs snart. Fraaaaaamåååååt!

*25 Juli

Efter att ha spenderat mestadels av dagen i trädgården, så gick färden mot Angelina & Mattias. Kettlebells träning i deras trädgård stod på schemat. Ett 12 minuters pass, som jag efter halva tiden skulle bli en peace of cake 🙂 men efter avslutat pass så var jag mör! Efter duschen så hade Mattias fixat världens grill buff’e med tillhörande sallad, yummmmi 🙂 nu blir det lite soffhäng, sen imorgon bitti så är det en ny pw. Hej på er så länge. Fraaaaaamååååt!

*26 Juli 

God morgon allesammans. Igår så körde som jag skrev innan Mattias & jag ett 12 min kettlebells pass. Imorse var det dags för en ny pw, först gav jag mig ut själv på 6,1 km sen anslöt min fru och son på en 3 km runda. Jag kan ju säga att mina ben är gaaaanska trötta idag 😉 Men visst det borde dom vara med 140 st utfallssteg b.la med en 16 kg kettlebell på sig. Nu är gröten med blåbär nere, kaffet lika så. Snart blir det duschen och efter det blir det nog fortsatt arbete i trädgården. Fraaaaamåååååt! Ajajaj mina ben 😉 vi tar bara ett framåt 🙂

* 28 Juli

Lördag V 3. Då stod det barndop på schemat, in i bilen och iväg till Sölvesborg. Det var ju tur att det var lördag så man kunde smaka på godsakerna som hade bakats 😉 Jag började ju dagen med ett cardio pass på 55 min i form av pw & löpning. Nu har 3 veckor gått och jag känner skillnad på min kropp, det roligaste är ju att folk börjar kommentera nu. Wow du har tappat i vikt osv. V 4 kommer vara som dom föregående veckorna, sen V 5 ska jag börja styrketräna igen, dags att pumpa lite muskler samtidigt som fettet ska brinna 🙂 Fraaaaaamååååt // Anders

 

Ses snart igen ….

// Angelina

 *

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?