Disco

__________________________________________________

Disco Freestyle

Endast bokade privatlektioner / Gymnastisk kunskap krävs 

anmalan@adance.se 

__________________________________________________

Disco 

Med en grund från jazztekniken skall modern disco dansas med fart . Där spänst, uttryck och glädje är målet. En dansstil med influenser av många olika stilar. Dansstilen har sitt ursprung under 70-talet på diskotek men har nu utvecklats till en dansstil med mycket starka armar, vighet och teknik till t.ex trance- och housemusik och kan nu inte liknas vid 1970-talets discodans. Discodans är den populäraste tävlingsdansen i Sverige just nu. Högt tempo i höga bpm, akrobatiska moment och en rejäl dusch av kondition.

Kläder: Sporttopp, Linne, t-shirt, Tights ( gärna kompressions tights).  Löparkläder är bra kompletterande kläder för discon. 

Hår: Hög tofs

Skor: Stötdämpande sneakers, Barfota och för dig som även går tävlingsklass är det  obligatorisk att packa med teknikskor. 

Vattenflaska: Tag med vattenflaska el köp en på plats. Glas får ej förekomma i danssalarna. 

Nivåer på våra klasser. 

Nybörjare 

Medel – minst 2 års erfarenhet 

Avancerad – minst 4 års erfarenhet 

Avancerad / Master

Master –  6 års erfarenhet och uppåt.

Tävlingsnivåer

Brons – Guld. Star – champion  ( Mer info under fliken tävling) 

Pris: 900kr  

Dag/ Tid hittar du för varje klass under fliken schema

INGA NYA INTAGNINGAR FÖR TILLFÄLLET 

_____________________________________________________ 

Tänk på när du anmäler dig

 När du anmäler dig/ ditt barn ger du Athletic rätten till att du/ ditt barn kan synas i media och i offentliga sammanhang. Skullle medgivande inte finnas måste detta meddelas. All media exponering av företaget eller i företagets lokaler måste godkännas av Athletic.

*varumärket får endast användas offentligt med tillåtelse av Athletic Dance efter föregående underrättelse och efter att medgivande har beviljats. Om inget annat har meddelats beviljar  Atheltic Dance  inte några uttryckliga eller underförstådda rättigheter gällande patent, upphovsrätt av varumärket. Vi ser anmälan som bindande. Läs även igenom terms & conditions