Uncategorized

Säsongsavslutning på terassen och full fart frammåt på nästa projekt…

 

Igår körde vi sista allsången för denna säsongen å vilket ös det blev….wao!!!

Vi hade riktigt kul på scen igår m Stefan från Playtones ,Jocke och Marcus  och Peter , det var så vi hoppade i gästsoffan:)

 

Backstage i hotell rummet

Grabbarna  brainstormar på hotellrummet ……….Mattias, Stefan, Peter, Jocke

Lite piff också såklart

 

 

 

 

 

 

 

Det gick i rasande tempo igår så att det där med fotografering och ha fotograf glömde vi totalt bort i allt skrattande.

Idag är det packning som gäller för att bege mig till Enköping och Stockholm tidigt imorgon bitti, årsplanering ska göras ,koreografi ska sättas och dansläger ska hållas.

Tobbe, Angi, Nicke, Jennifer…..

Här hemma sköter Anders Borg ställningarna genom att hålla sin kost och träning. Anders har fått possitiva resultat och på mycket  kortare tid än jag hade räknat med vilket är riktigt jäkla kul! 

Följ Anders 10-veckors program ( kost och träning)  här på bloggen :

  * Hej på er. Onsdag V4. Idag så skippade jag det härliga morgonvädret, jag drog till gymmet istället. 3,5 km löpning , rygg & mage stod på schemat. Löpningen var dessutom i lätt uppförsbacke sista km. Tycker väl att det går ganska ok i det stora hela, men jag är ju en sån person som vill se snabba resultat direkt. På måndag är det dags att återgå till jobbet, då är 7 veckors ledighet slut. Då gäller det verkligen att ha allt förberätt kvällen innan, så man inte hamnar i någon fälla p.g.a att man är hungrig eller sugen. Tror jag ska prata lite med min egna Anna Skipper (Angelina) 😉 om lite nya maträtter och tips, så det inte blir för enformigt. Nehe mina vänner, nu är det dags att gå vidare på denna dagen. Ska åka och kika på nya fönster till huset. Ha det gott! Ja just det, Fraaaaaamåååååt! 🙂

 

* Rätt märkligt, idag söndag när jag vaknade så kände jag mig så jäkla bakis, visst det var kräftskiva igår. Men jag drack ju ingen alkohol?? Dagens gymmpass klarades av ute på Tarkett tillsammans med Tobbe. Det är rätt skönt att få komma tillbaka och träna styrkepass igen, inte bara cardio 🙂 imorgon är det dags att börja jobba efter 7 härliga veckors ledigt. Klockan ringer 04.30 och då är det pw dags :/ nej en kaffe och en snus, sen ska jag ladda inför morgondagen. Fraaaaamååååt!

* Måndag V5. Jag kan säga att jag var inte alls sugen på att börja jobba 🙂 7 V semester gör en ganska bekväm. Någon PW blev det inte idag, jag var helt enkelt för trött. Men däremot så blir det ett rejält pass ikväll istället, efter KRIF´s is pass. Nu är det snart lunch, och då serveras en tonfisk sallad som jag komponerade ihop imorse. Nu fick jag skrivhäfta, vi hörs. Fraaaaamååååt!

Kör hårt nu Anders!

// Angie

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?