Uncategorized

Liten up date innan mini semester…

Musical camp blev mer än kalasbra , dagar med svett, och showbis we love it!

Glada och rikigt bra recenssioner även denna gången som verkligen är underbart att få när vi alla jobbat så hårt och särkilt eleverna som sliter så hårt för att göra det så proffsigt de bara kan.

Här kan ni läsa  om våra artister och se bildspel från showen:

http://www.bltsydostran.se/nyheter/ronneby/fran-forsta-steget-till-rojig-show-pa-fyra-dagar(3350909).gm

mer kommer efter vår lilla semester 🙂

 

Anders sliter på ( se tidigare blogg inlägg)

Här kan ni läsa om hans dagar denna och förra veckan:

*Dag 3 V 1. 1 stort glas citron vatten uppdrucket, sen var det dags för Pw. Jag är en sån person som delvis inte tycker om att gå samma runda dag efter dag, så idag traskade jag på i värsta march tempo. Lite som en vilsen vilde 😉 kettle bells passet igår gjorde sig påmint på pw, men som farbror Barbro säger i Nile city: det finns inga genvägar till det perfekta ljudet 😉 Och det gäller ju samma sak till den perfekta kroppen. Gröt står på menyn följt av en liten kopp kaffe, vatten och en stooor snus ;). Nej nu är det duschtime, snart dags att äta igen ju OCH träna. Fraaaaaaamååååt! Hej hej så länge, eller som Mattias skulle ha sagt: Hapåda 😉

*Sådär då har jag testat ett body combat pass, det var ganska kul. Lite svårt att hänga med i alla rörelser och hiiiaaaa 😉 Idag så har jag varit såååå sugen på allt vad sötsaker heter, men icke! Detta SKA jag klara. Jag menar, vad är 10 veckor på ett helt liv? INGENTING!! Nu ska jag hem och äta o duscha, sen blir det nog lite tv. Ja och givetvis ska jag gosa med min lille son Oskar med som snart fyller 1 månad. Fraaaaamåååt!

 

 

 

 

 

 

 

*God morgon Dag 4 V1 klockan tjöt som vanligt, och när den tjuter ja då vet man att det är dags för Pw. 1 timme blev det idag. Gröten är nere, och nu blir det en stund på soffan. För jag är så jäkla trött (hoppas det vänder) sen ska jag tapetsera hallen klart och sätta klinker socklar. Kan lägga upp en bild på det när det är klart. Nä som sagt soffan en stund, sen gör vi kojan till ett palats 😉 Fraaaaaamåååååt!

*Idag känns allt jobbigt, hade lätt kunnat ringa och beställa en kebabtalrik och efter det en påse ostbågar. Så känns det! Men jag ska inte.

*Hej på er. Hade ju nästan glömt att lägga in ett “dags meddelande” Men dagen startade som vanligt 54 min Pw – 6,1 km. sen efter det var det gröt som dom andra dagarna, följt av mellisar lunch osv. Var ute hos svärisarna, där merparten av umgänget satt och frossade i frallor och kanelbullar efter . Men inte jag, jag åt snällt min sallad med tonfisk som jag blandat ihop. Sen på kvällen var det dags för grillning, och som van grillmästare man är 😉 så skötte jag markservicen. Grill öl ställdes fram, sallad hackades, färsk potatis kokades. Återigen var jag en snäll pojke 😉 och skötte mig exemplariskt, vatten i glaset, ingen potatis mm. Sallad och kött samt en klick kvarg med pressad vitlök över salladen och köttet. Känner mig rätt nöjd med veckan som gått, bara helgen kvar sen är det V2 🙂 Imorgon (lördag) så är det dubbla pass igen som gäller. Fraaaaaaaamåååååt!

*Go kväll. Morgonen började som vanligt med en Pw, den enda skillnaden är att jag har ett sånt sa***s sko skav på höger häl. Jag tycker att det flyter på ganska fint, och faktiskt så kände jag lite skillnad när jag tog på mig ett par arbetsbyxor idag, som jag inte använt på länge, för att dom varit för trånga.

Vecka 2

*Hej på er. Dag 1 V 2. Utmaningen fortsätter i en rasande takt. Dagen började som vanligt med en pw, följt av bra mat hela dagen. Pass 2 & 3 blev indoor walking och ett pass Cx. Tycker att jag kommit över mitt sötsug ordentligt nu med. Imorgon forsätter vi…… 🙂

*God morgon alla semesterfirare, ja även ni andra som jobbar också :). Imorse så slog jag upp ögonen med ett leende på läpparna, pw dags tänkte jag. Men mungiporna sjönk lite när jag kollade ut och såg vädret, småregn, lite kyligt och allmänt rått. Men då tänkte jag: min fettförbränning struntar i att det regnar lite. Så ut på muggen, borsta gaddarna, ner i köket och hällde upp ett stort glas citronvatten. Svälja ner det mest otäcka i världen 😉 sen på med träningskläder & skor, i med lurarna, på med spotify. Sen e de bar å åk tänkte jag ;). Till tonerna av Black label society, gotthard, darin m.fl så var jag iväg. Känner i hela kroppen att det går bra nu, känner t.o.m att vissa byxor blivit större 🙂 Just nu känner jag mig hög på livet, och det känns rätt gött faktiskt 😉 Nehe lite gröt i kistan nu, sen ska jag på tippen och slänga lite avverkat virke. Så….. Fraaaaaaamåååååt!

 

Härligt jobbat Anders! Det krävs otroligt mycket vilja och vinnarskalle för att fixa detta under sommaren.

Nu åker Angi på mini semester med sina kettlebells sen kör vi hårdare än hårdast och fyller på kolhydraterna 🙂

Ses snart igen

// Angi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?