Uncategorized

45 Finalplatser!!!

Tävling i Degerfors 13/4-2019
22 dansare kammade hem 45 finalplatser

8 Guld

9 Silver

10 Brons…..

Med glitter i ansiktet och hårspray i luften påbörjade vi dagens tävling i Degerfors och denna gången var det vi, Emilia och Källa som hjälpte till som lagledare.
Stämningen var på topp och det sprudlade utav team känsla. Vissa gjorde sin tävlings debut, medans andra var mer varma i kläderna.

Grupperna Explosion och Pirouettes gjorde båda sin första tävlingsdebut och dem var väldigt nervösa. Men trots nervositeten, lyckades Explosion ta hem en 3:e plats och Pirouettes en 5:e plats. Vi är så otroligt stolta och glada över deras prestation, eftersom att dem hade sin första tävling tillsammans och tävlade mot hårt motstånd.

Även Lovisa gjorde sin första tävling och hon hade fjärilar i magen över att hon inte visste hur allt fungerade. Men snart så hade alla dansarna visat henne hur man kollar upp nummerna på tavlan och vart man går in och ut. Riktiga kompisar!

Det är så roligt att se hur kul alla dansare har tillsammans och vilken otrolig gemenskap de har, man blir helt varm i hjärtat!
Man kunde se hur de hade längtat att få gå ut på golvet och ge allt!

Och som de dansade! Trots nervositeten av att inte ha Angelina med på tävlingen dansades final efter final och vi kunde inte varit stoltare. 45 finalplatser kammades hem av Athletic vilket resulterade i 10 brons, 9 silver och 8 guld!! Hur bra är inte dansarna?
Efter tävlingens slut samlades vi alla och tog ett lagfoto tillsammans. Den här tävlingen var vi verkligen ett lag. Vi coachade och dansarna hjälpte till att hålla koll på de mindre dansarna och vi är så tacksamma för den hjälpen vi fick.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi, Emilia och Källa tycker att det är så otroligt roligt att få vara med dansarna och hoppas på att vi kommer få coacha snart igen! Då ska vi ha ännu roligare, om det ens är möjligt.

 

Athletic Dance…… as a lifestyle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?