Uncategorized

Rikstävling – Nervositet och hyllning!

Rikstävling

Nervositet och hyllning….

Vi kan inte hålla oss, vi bara måste börja med hyllningen till dessa två tjejer…

Alla fick personlig feedback vad Angelina förväntade sig av dansarna på tävlingen… Sofia fick helt klart den tuffaste feedbacken…

Angelina – Jag vill ha dig på pallen idag Sofia! Jag vet att du kan och idag ska du banne mig kötta och make it happend!

Hyfsat tung feedback! Ni ska också veta hur denna tjej kämpat med järnbrist, skador och självkänsla som fått rejäla smällar under de sista tävlingssäsongerna

Tankarna i Sofia måste varit – j-la kärring, hon är inte klok. Tack för den pressen, din piska 😉

Tror att alla som varit i Sofias dansskor hade tänkt något i denna stil 😉

 

 

Efter första ronden var Sofia nervös för sin feedback. Angelina var fortfarande lika hård. Du är för slö Sofia du måste öka. Kom igen nu, inga men, bara gör det!

Sofia går vidare och efter 3.e ronden tar hon mod till sig och säger till sin coach….jag vet inte hur jag ska öka mer, du måste förklara Angelina.

Angelina – Du ska inte tänka att du ska dansa stegen nu , du ska tänka att du attackerar varje danssteg. Sofia & Angelina gör några övningar å sen går Sofia in på golvet igen och gör perfekta förändringar som Angelina bett om. Det blev semi , det blev FINAL å det blev GULD!!!! 

Hon gjorde det!!!.. hon visade piskan , vart skåpet ska stå!  Hon visade alla vart skåpet ska stå.

En helt ny glödande Sofia med en självkänsla som lös upp hela arenan.

Som också behållt krutet på träningarna, så mycket krut att hon ligger före takterna ibland så man får sakta ner henne…skratt. SÅ HIMLA HÄFTIGT!!!

Grattis i massvis till guldet Sofia… det ligger så mycket känsla , passion och slit i ditt guld så det är helt klart den största buckla vi har hämtat hem <3

 

 

 

 

 

 

 

Aili….

Denna imponerande maskin… hon lägger så mycket tid på dansskolan. Hon ger alltid 100% hon är den som oftast lämnar dansskolan sist efter att fritränat. Hon är en förebild för alla dansare…hon köttar å köttar. Är hon trött kör hon hårdare för att inte ge latheten en enda chans. Hon pendlar m tåg varje dag. Lyssnar på musik och skuggar sin koreografi på tåget, kommer till dansskolan tränar , åker tåg å skuggar sin koreografi. De andra dansarna pluggar i logen på dansskolan. Vi har nog aldrig sett Aili med en läxbok, hon tränar JÄMT!  Aili är dansare rakt igenom..  Ni kanske tycker det låter jobbigt med all denna träning, för Aili är det tvärtom… det är självklart. Hon skulle gå sönder fullständigt om hon inte fick dansa. Hon lever dans. Aili får man tvinga till paus om det ska bli någon paus.

 

Som hon utvecklats… hon gick vidare rond efter rond, semi , FINAL och GULD!!! Grymma AILI!!! Hard work pays off och hon är nu superstar klass. Grattis i massor Aili….Se nu till att lata dig på lovet efter helgens tävling. Du är så värd lata dagar! 

Najimi & Sanna

 

 

 

 

 

 

 

En rysare på golvet i första ronden. Mardrömmen är såklart att dansarna ska skada sig….golvet var riktigt halt och Sanna halkar efter ett splitthopp och haltar sig genom hela heatet. Gjorde ont i oss alla att se. Angelina fick springa ut och hämta henne på golvet…Ledbandet har fått sig en smäll och stukning. Sanna är nu satt på rehab och får pausa sin tävlingssäsong.

Leia & Ella

Leia gjorde sin andra tävling i superstar men sin första i duo i samma klass tillsammans m Ella.


Helgolv …ett helt annat sätt att tävla på än vad dem är vana vid, Det krävs enormt mycket av dansaren och teknik går inte att fuska.Nervösa men otroligt vackra intog dem helgolvet!  Dem tyglade sin nervositet och gjorde en fantastisk superstar debut. Mer än nöjd coach och team. I sina singlar tog dem sig ända till semi i superstar.  Så Fantastiska!!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agnes

Linnea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilde

Alma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najimi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nora

Emilia 

Maja 

 

Freezone

 

 

11h tävlande – 7 semifinaler och 2 guld!!! Whoppa!!

 

I helgen tävlar vi på elittävling i  Västerås Disco, Hiphop ´, Engelsk freestyle & Slow sen ska vi ha LOV med vila!

Athletic Dance …. as a lifestyle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?