Uncategorized

Skrattkalas under pokalregn

Enormt skrattkalas under förra helgens regionstävling.


 

Tidig morgon i Degefors intar ca 400 dansare arenan.

Rebecca gjorde sin första tävling… nervöst, pirrigt och förväntansfullt intar hon tävlingsgolvet.

Vi alla är så avis på den som gör sin första tävling. Vi kommer ihåg hur det känns och hur enormt kul man tyckte det var samtidigt som man mådde illa av nervositet.  Bästa bästa att få vara med om det om å om igen med nya dansare.  Vi är så stolta över hur långt hon tog sig! 

Selma

På Selma kan man se hur enormt snäll hon är. Hennes ögon är dem snällaste vi någonsin sett…

 

Selma dansar lika snällt som hon är. Det är något som vi jobbar hårt på nu,  att få fram mer power i Selma och hennes jädra annama. Det finns där å vi har redan fått se glimtar. 

Selmas charmade domarna på sitt golv och tog hem bronset tillsammans med sin danspartner Sara. Dem två tar verkligen fram det bästa i varandra. Sara är massor av power och med Selmas snällhet blir det så cool balans. Ett stort jädra grattis till bronset brudar! 

Linnea

Tjejen med mer mimik en hela arenan tillsammans.  Hon har power och studsar som fjäder över golvet. Tillsammans med danspartnern Tilde studsar dem om möjligt ännu mer. Så mycket att dem ibland glömmer fötterna på vägen. Tilde är också en otrolig mimik tjej med massor av charm. Så dem två tillsammans …. Japp det blev GULD!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin

Athletics ledstjärna….

Finns nog ingen som tävlar för att det är KUL så mycket som Elin. Hon är så taggad på att ha kul och det finns ingen som är så taggad som Elin att heja på sina danskompisar. Hon är vår nyckel till framgång. 

Selma

Vår sötskrutta…. hon har så mycket utstrålnings att även om hon gör tekniska fel så är hon ändå en sådan otrolig skönhet att titta på. En liten tjej som är som en stor dröm <3 

Bella


Bella bae har hittat det. Hon har hittat krutet och krutar på med ett stort leende över golvet. Bella har verkligen släppt nervositeten och njuter av rampljuset!  Bella & Selma tillsammans är ren dansglädje!

 

 

Engla tog hem guldet!!!

Jäkla babe!!!

Agnes

Man älskar att titta på Agnes när hon dansar och när hon dansar hem pallplatser och seger är det så svårt att hålla tårarna tillbaka. Finns ingen som kan värma och sprida glädje som Agnes! 

 

 

Emilia

Vackra Emilia… Hon är stark , vacker och omtänksam. På golvet är hon verkligen ordet kraft!

Grattis så in bombens till helgens Guld å pallplaceringar.

 

 

Najimi , Nora & Sofia…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samma klass och i samma heat. Många kan tycka det är jobbigt att möta sina danskompisar på golvet. På något sätt går det alltid bättre när dem gör det…som om dem har trygghet i varandra och energin puschar varandra till att ta i så in i bombens. Dem vet om varandras sätt och dansar med mer flöde när dem är i samma heat.   Stolt över er och era finalplaceringar!

Guld, silver , brons , guld , silver , brons

Det bokstavligen regnade pokaler! Matilda & Nora högst upp på pallen å upp i silverklass. Så jädrans kul… älskade pluttfisar!

Dansarna kammade hem så många placeringar… HELT GALET!!! Ni kanske är trötta på att höra oss säga å skriva det om å om igen… Men för oss blir det bara svårare å svårare så när det går bättre å  bättre blir vi så glada. När det går över förväntan då är det riktigt jäkla galet!!! Vi kommer aldrig ta det för givet… vi vet hur svårt det är att ta sig hit och hålla sig kvar. SÅ GALET it is!!!


Najimi å Sanna

I ett segerskutt… Dessa två har dansat ihop sen dem var små skruttar. Växt ihop som systrar och har en kemi som är helt fantastisk. Vi älskar att se dem ihop! Grattis underbar ni!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alma & Ella har hängt ihop så länge  alla kan minnas. Så häftigt att se dem växa upp och bli så fantastiska personer. Tyvärr har ni haft otur i era heat två tävlingar där ni fastnat bland alla dansarna och det blivit lite bacon bacon. Nu jädrar fixar vi det nästa tävling <3

 

 

 

 

 

Leia , Ella & Maja ni är absolut inte glömda….. Ni gjorde ett sådant fantastiskt jobb hela tävlingen. Både på å utanför golvet. Stötta, sminka , fixa hår , hjälpa till med nummerlappar. Det hade inte gått hälften så bra utan er…. Å grattis i massvis till pokalerna. Babes!!!

 

 

 

Gänget som alltid skrattar , busar , fjantar och som stöttar varandra i alla lägen!

Älskade Gäng!!!!

Athletic Dance…. as a laughing lifestyle 😉

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?