Uncategorized

Coola Anna i bodys talangjakt – 2013

20130430-152545.jpgbody-logo

 

 

Anna Dahlqvist från Ahtlethics utmaning, tävlar även om en plats i bodys talangjakt till luciapokalen! Hon har tävlingsnr 13

Syftet med Talangjakten är att vaska fram lovande byggaratleter och spirande fitnessprofiler, med målet att tävla på Luciapokalen. Tre killar och tre tjejer har valts ut av coach och projektledare. De sista två deltagarna väljs ut genom omröstning på www.body.se 

 

Anna är starkare än vad många tjejer kan drömma om att bli, enorm vilja, härlig energi, självdiciplin och ett enormt hjärta! Anna puschar alla frammåt för att hjälpa dem nå sina mål. Hon  sprudlar av glädje och energi när hon instruerar på sina mängder av pass.  Förutom att Anna har allt som krävs för en sådan här tävling så är hon också en stor förbild, både för mig och många andra. Hjälp oss rösta fram Anna så vi/ni kan få följa och inspereras av denna vackra och starka tjej!!!

För att komma direkt till Annas länk i tävlingen. klickar du bara på länken nedanför.

http://www.body.se/artiklar/nyheter/20130528/talangjakten-by-body-2013-damer-a-j/?page=13

Glöm inte nr 13 när du röstar!

Nu är det Annas tur att få allt vårat stöd. Så rösta, rösta, rösta!!!! fram till den 11 juni kan ni rösta varje dag!

Poss// Angi

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?