Uncategorized

Maja tog GULD!!!

IMG_4253Maja Nilsson i Lvl 3 dansade till sig guld i Kalmars mästerskap i Disco idag 1/5-13 🙂

Trots skadat knä och öm rygg gav Maja allt och glänste över alla på tävlingsgolvet!

IMG_4263   Inte många som har den enorma vilja och envisheten Maja ligger inne med. Hon tränar fyra ggr i veckan och undervisar i dans ( på athlethic)  upp på det. All ledig tid lägger hon på sin träning, Maja är en riktig  tävlingsinriktad tjurskalle :). Man skulle kunna tro att hon är stöpt i samma form som hennes huvudtränare (Angi)

– Men visst det är ju jag som formar henne och skapat detta tävlings freak 😉

Jag har fått äran att träna Maja sen hon tog sina första danssteg som femåring och är väldigt  stolt över henne.

72tIcGCmrlUuzFAQC9MC9mARNFO29IlNwuLWDnHiA50,PpbveoX4t81jmj20Rc3rJZedAPsX22Rv-rnLeBhE6cAVi kyler Majas ömma knä i pausen för att undvika att det ska svullna av ansträgningen. Danspolaren Amanda Malmros som Maja tävlar i discopar med, var självklart med på plats för att heja 🙂 Resten av ligan som var med är Källa, Mattias, mamma Tina. Sanna och Najimi var och dansade på träningsgolven, pappa Johan tar kort.

Ev8ZWO6pSzpaTJHltupDHYgnjSTwy1OwqxlGUAzmoH4,1lEvx4X1LF5tIyNqtyLxlyGmPj1Lp8zoDb0D00tqX84Maja tränar redan ikväll igen och imorgon och ….osv…. Bra jobbat Maja!!! poss // Angi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?