Uncategorized

Grymma tävlingsbrudar i Norrköping

IMG_4334Amanda Malmros och Maja Nilsson skriver danshistoria med sina dansavtryck på tävlingsgolvet. (se tidigare inlägg regionstävling i Vallentuna)  Det var regionstävling mitt i Norrköping i lördags. I 6h gav tjejerna allt! Ni kan ju tänka er själva hur många dansare man möter då tävlingen är så många timmar!

Dem gjorde det igen!!! Trots skador dansade de  sig genom alla omgångar, recall, semifinal till final!!!! 

Dansare som lyckas klättra såhär fort märks och väcker uppmärksamhet. Tjejerna förstår inte riktigt själva vad det är dem gör och skrattar glatt  och tackar lite blygt när åskådare, dansare , tränare och föräldrar till andra dansare kommer med beröm 🙂

Tävlingsdagen börjar tidigt med allt fix….

IMG_4308

IMG_4315  Smink,hår,kläder,skydd,uppvätskning och nerver som ska kontrolleras. Å då är det allas nerver vi pratar om, inte bara dansarnas nerver.

Det är så fantastiskt att få träna dansare med så underbara föräldrar som dessa tjejer har. Dem är engagerade, hjälpsamma och otroligt stöttande. Vi är ett bra team som får allt att flyta.

 

 

 

IMG_4321 Dem stora hjältarna – PAPPORNA!!!

Dem kör i timmar , bokar hotell, planerar , bär, handlar, pluggar in  poängsystem och har en enorm förmåga att börja märka detaljer i tjejernas tävlande. Are you impressed???

I’m impressed!!! 🙂 

 

 

 

 

 

 

IMG_4368IMG_4327

 

 

 

 

 

 

IMG_4324

IMG_4341På läktarn sitter danskompisar och mamma Tina å hejar 🙂

IMG_4345

IMG_4322IMG_4403

 

IMG_4371IMG_4343 Lite vila när man ska kolla heat tavlan.

 

 

 

 

 

Amanda kom på fjärdeplats i singel i sin kategori

Maja kom på trettondeplats och var snubblade nära poängen som behövs  för att dansa i silver, men hon tävlar igen på onsdag i Kalmarmästerskapen.

Tillsammans tog dem brons i par och tävlar numera i silver 🙂

Athlethic dance tävlar under Dansinstitutet i Kalmar där vi vill tacka Sabina för härlig energi och proffsig pushning under tävling.

Nu när det är silver som gäller så krävs nya dansdräkter och framförallt tyngre och tuffare träning, Mohahaha! – make it a lifestyle:)

 

486830_10201039901505495_970144880_nGrymt jobbat tjejer – nu köttar vi 🙂

// Angi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?