Uncategorized

Fantastisk dansvecka

Street och Athlethic pass stod på schemat idag. Alla var trötta och hade slitna kroppar efter denna veckan då vi verkligen maxade våra limits för att ta bort all comfort zone ( när man dansar utan att använda all teknik,styrka och ge det yttersta hela tiden) vi la mycket tid på våra “bågar” idag                                                                               “bågen”

 

 

Vi övade på att kunna göra en slide ner på skuldran från bågen…

 

 

 

Teknik träningen gick över min förväntan då jag verkligen lagt in svår teknik för deras nivå och bakat in allvaret. Allas brister kom fram vilket också var tanken då dem nu själva uppfattar och ser felen och dem gör verkligen allt för att förbättra sin kroppskontroll vilket också gör att jag kan släppa en aning på piskan men då bara lite 😉

Aleksandra Ivchenkova  och l Mirai Thorsell från Lvl 3 klassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maja och Amanda har hållt fantastiska klasser med glada och sprudlande elever på Lvl 1 klasserna som börjat jobba på grunderna i disco och börjat på en koreografi i bronze tempo.

I disco dansar man i olika tempo beroende på vilken nivå man är som tex; Bronze, silver, guld, star, super star

 

För er som inte vet så har vi även fotografer som man kan boka för att få sitt portfolio m dansbilder om man vill ( kan ju även vara roligt att bara ha el kanske ge bort i julklapp) – det är länkat till fotografernas hemsidor här ovan .

 

 fotosessions i sthlm:

 

 

 

 

Redan ny dansvecka i morgon  🙂

// Angelina

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?