Uncategorized

Anders Borg före och efter

Ni har väl  inte glömt Anders Borg?!

 

Anders tog hjälp av Angelina för att ändra livsstil och gjorde det m råge!!!  Anders bjuder oss på före och efter bilder (vilket är otroligt modigt och vi är så tacksamma som kan få dela med av oss hans resultat till er som följt honom el funderar på om det funkar)

Anders Före :

 

                                                               Anders Efter:

 

 

 

 

 

 

 

Fantastiskt jobbat och under tio sommarveckor dessutom då frestelserna är enorma m grill och svalkande drinkar. Så hatten av för Anders Borg som lydde vart ända ord från Angelina och har nu ett sundare tänk och vårdar sig själv.

Detta är vad Anders gjorde:

Anders Borg 36 år och nybliven tvåbarns pappa som har tagit hjälp av Angelina för att hitta lite tid och även guidning i att ändra sitt tänk för att kunna må bra själv. Under tio veckor kommer Anders följa kost och tränings schema som ni kommer kunna följa 1-2 ggr i veckan.Angelina har även tagit in Mattias Olin från utmanings gänget (se tidigare blogg inlägg) både som bevis på att det funkar och som ska sporra Anders i sin träning.

He made it a lifestyle!!!

 

Imorgon Tisdag startar första dansklassen för terminen och vi är taggade. Ni som funderar på att det skulle vara roligt att kunna bugga har nu chansen – Onsdagskvällar på united motion .

// Angelina

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?