Uncategorized

Back in swed and back in biz

Nu är det bara en vecka kvar till ny terminstart och gissa om det korrats under de sista veckorna……I massvis!!!

För er som vill ha dansen som träning el bara testa för att se om man vill gå vidare i sin dans rekommenderar vi vår nya athlethic dance – söndagar kl 17.30 på United motion .

Priser och mer  info hittar ni under flikarna här ovan.

Vi måste även ge ett stort Grattis till Anders Borg som kämpat under 10 sommar veckor ….Han är sunda 10kg mindre och  har nu kick startat sig själv rejält och kommer må som en kung i träning hädanefter 🙂

 

 

Anders Borg 36 år och nybliven tvåbarns pappa som har tagit hjälp av Angelina för att hitta lite tid och även guidning i att ändra sitt tänk för att kunna må bra själv. Under tio veckor kommer Anders följa kost och tränings schema som ni kommer kunna följa 1-2 ggr i veckan.Angelina har även tagit in Mattias Olin från utmanings gänget (se tidigare blogg inlägg) både som bevis på att det funkar och som ska sporra Anders i sin träning.

 

 

 

 

Dags för dom! Så då var det klart. Idag den 15/9-12 var det dags för slutmätning. Jonny smålog och frågade: är du redo? You bet i am 🙂 Hur har dom här 10 veckorna gått då? Jag tycker att när man bara kom in i tänket och att huvudet var med på vad jag ville, så gick det skitbra! Allt har funkat klockrent,  utom just den där lilla morgon promenaden vardagar. Så Angelina, Mattias & Jonny ska ha 1 milion tack för stöttningen på detta 10v projekt/utmaning. Jag stannade på en viktminskning på -10 kg och ett fettminskning på 9,5%. Ikväll blir det ÖL och grillat samt en massa godsaker till det. Men på måndag är jag på att igen. Så, Fraaaaaaamåååååt!

// Anders

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?