Uncategorized

Anders ändrar livsstil på allvar!

Anders Borg 36 år och nybliven tvåbarns pappa som har tagit hjälp av Angelina för att hitta lite tid och även guidning i att ändra sitt tänk för att kunna må bra själv. Under tio veckor kommer Anders följa kost och tränings schema som ni kommer kunna följa 1-2 ggr i veckan.Angelina har även tagit in Mattias Olin från utmanings gänget (se tidigare blogg inlägg) både som bevis på att det funkar och som ska sporra Anders i sin träning.

 

 

 

 

 

 

Mellis:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Hej på er. Det har varit ganska tysy från mig nu ett tag, vilket är ovanligt 🙂 jag brukar aldrig vara tyst 😉 men utmaningen rullar på med kosten och träningen. Just träningen har väl varit si o så denna veckan. Men det har varit såååå hektiskt på jobbet tillsammans med ett byggprojekt hemma. Så träningen denna vecka har skjutits åt sidan, tyvär.

*Hej hopp, berättade ju igår om mitt dåliga samvete över träningen denna veckan. Jag tog mig i kragen och körde ut till BHA och körde ett pass, under viss övervakning av Tomas Kempe (khk´s tränare) Och tanken är att jag ska ut där även idag. Frukosten imorse blev inte riktigt vad jag räknade med, vaknade inte förrän 6:15 och paniken spred sig snabbt. Så det fick bli en flygande frukost i bilen, men det funkade det med.I eftermiddag/kväll så fortsätter altanbygget, den kommer bli maffig. Och den SKA vara klar innan utmaningen är över, så bilder kommer 🙂 Nej dags att jobba, vi hörs Fraaaaaamååååååt!!

*Hej hopp, berättade ju igår om mitt dåliga samvete över träningen denna veckan. Jag tog mig i kragen och körde ut till BHA och körde ett pass, under viss övervakning av Tomas Kempe (khk´s tränare) Och tanken är att jag ska ut där även idag. Frukosten imorse blev inte riktigt vad jag räknade med, vaknade inte förrän 6:15 och paniken spred sig snabbt. Så det fick bli en flygande frukost i bilen, men det funkade det med.I eftermiddag/kväll så fortsätter altanbygget, den kommer bli maffig. Och den SKA vara klar innan utmaningen är över, så bilder kommer 🙂 Nej dags att jobba, vi hörs Fraaaaaamååååååt!!*Såja Hej på er. Dagen efter mellan mätningen gjorts. Är väl inte riktigt nöjd, men det kanske jag ska vara. Men hårdare träning får nog råda bot på min missnöjdhet. Mätning visade – 6 % av kroppsfettet, och ja det är väl ok 🙂 3 veckor kvar att kämpa väck några % till. Idag är det maxtest på BHA som gäller, så får vi se hur jag ligger till jämfört med i våras. hej hej så länge, jobbet kallar. Vi hörs snart. Fraaaaamåååååt!

// Anders

 

– I många fall vill man ha snabbare resultat än vad kroppen kan leverera om man ska tappas sunt och behålla sina muskler. Att tappa -6% är- 8kg på 7veckor är väldigt bra resultat om man ser till hur Anders bhandlat sin lilla hydda innan. Det är precis så här det ska gå till för att få en bra och snygg grund att jobba på, vilket en yrkes snickare vet;)

Anders har ändrat sitt tänk och sin livsstil radikalt och ut efter hans förutsättningar med familj, jobbtider mm så är det här KALAS!!! You rock Anders 🙂

// Angelina

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?