Uncategorized

Fyra dagar kvar!!!

Utmaningen

12st har utmanat Angelina inför hennes deff till sommarens dansjobb

Under tio veckor ska en del  tappa underhudsfett en del ska öka i muskelmassa  ,den som vinner får fina priser och den som vinner över Angi får en t-shirt med texten:

Jag äger Angi på  A//Dance ahtlethic 

Du som följer oss på distans kan också vinna / Lämna kommentar m ditt namn och vem som är din favorit tippade/vinner din favorit vinner även du något.

Här kan du följa Angelina och hennes utmanares dagböcker om kost/träning.

 

Självklart kan ni följa oss i dansvärlden samtidigt. 

___________________________________________________

Jösses amalia, bara fyra dagar kvar till final som är på torsdag.

Tio tuffa veckor med hård träning och diet. En del av oss har varit uppe i fyra pass om dagen och det känns i hela kroppen samt knoppen. Samtidigt som det är väldigt roligt är det inte den enklaste matchen varken fysiskt eller psykiskt.

Sommaren har kommit med alla festligheter den bjuder på och då är det svårt at stå emot och hitta sin självdisciplin.

En del har taggat av lite och vi har även en utmanare som hoppat av . Nu är vi 11st utmanare och vissa kämpar fortfaranade riktigt hårt och andra hittar “ursäkter ”  Detta visar hur tufft det är att genomföra en sådanhär sak. Det är inte heller alltid så lätt med omgivningen som påverkar då vissa har förståelse och kan pusha medans andra saknar intresse och har då heller ej någon förståelse vilket ofta leder till att de har ett stort intresse av att vilja visa sin oförståelse. Alla utmanarna har lyckats stå emot detta och lyckats vända sitt levnadssätt och tankemönster när det kommer till kosten och  till att ta hand om sig själv. 

Jag är helt säker på att ingen kommer släppa sitt nya “liv” då alla har sett och känt av skillnaden i kroppen. Kläder som passar igen , orkar mer, vaknar piggare, muskler som träder fram och framförallt  fått en helt annan drivkraft i sig själva – vilket som var precis min tanke – as a LIFESTYLE!!! Fantastiskt!!!

Samtidigt växer spänningen enormt om vem som kommer ta hem utmaningen. Eftersom jag är utmanad har jag också fått äran att se alla kämpa och följa träningen på nära håll. Om jag har favoriter el känner mig hotad ???  – Hell yes!:) Men vem/vilka avslöjar jag inte än .

 

 

Tanja, Mattias och Angi efter body attack pass i fredags (innan vi tittade på matchen)

 

 

 

 

 

I morse körde Jonny Cederholm skiten ur oss som vanligt med funktionell träning….oh my goood!

Casper (min lilla numer större gud son) som ska börja träna med oss för att kunna bli ännu grymmare i sin cross körning.

Angi, Tanja , Desi, Mattias och Jojje….Ante tränade gym idag så han fick ta kortet.

Så lite eftermiddagsfika med Ante och Tias på Altanen

Jordgubbar mmmmmmmmm…:)

Lördag idag = Gottisdag blir nog till att unna sig något eftersom dessa sista dagarna kommer nog inte bli jätte lätta då jag tänker gå bananas innan sista mätningen. Jag är nog inte ensam om det så – All in!

// Angie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?