Uncategorized

Den utmanade – Angelina

Angelinas onsdag…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kl. 07.00 var det upp å hoppa . Mitt citronvatten som vanligt och packa flickornas ryggsäckar m picknick – cykelutflykt i skolan idag. Man får nypa sig i kinden varje morgon när man ser hur stora de blir för varje natt.Mina småttingar har blivit mina fina stora flickor….lite hönsig men stolt mamma vinkar jag av dem.

 

 

 

 

Sen mötte jag upp Lena vid gymmet

Det blev:

Cardio m Jogging intervaller (uppåner backar)

 

 

 

 

Triceps

 

 

 

 

 

 
Rumpa ala guccistuss;)

 

 

Mage

 

 

 

 

Smoothie efter pass är mumma

 

 

 

 

Efter gymmet blev det lite ute gym

Lena och jag hjälpte vår nyinflyttade tjejkompis att lägga gräsmatta. Färdigt gräs som bara rullas ut , coolt!

 

Hem för att fylla på energin med tonfisk,ägg ,sallad och makrill.

Flickorna slutar skolan denna veckan så resten av dagen fick gå till sista shoppingen,städning,bakning , tvättat, fixat gardiner och lite annat jox. Känner ofta att dygnets timmar borde vara fler men lyckades trycka in lite plugg ….matte,matte, matte

Proffesor Angi – aa det tycker jag låter bra,  fniss.

Grillad kyckling m lök och morotssallad blev middagen innan det blev en fika (light cola) m Jonas vid vattnet.

Jo telefonmöte m dansskolan i Sthlm oxå under dagen sen kesella och nötter till filmen m min Tias.

Natti, natti

 

// Angi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?