Uncategorized

Utmaning nr4…..Awesome!

Staffans tur att stå för gemensam träning vilket blev Funktionell träning m Jonny Cederholm som instruktör. Vi skrek av ren pain i slutet 🙂

Nanna , Angie,Staffan,Ulrika,Rickard och framme på pilatesbollen har vi Jojje. De andra medlemmarna som var på passet fick det extra hårt idag då Jonny gjorde det extra tufft för att utmanarna var där . Vet inte riktigt om det gillades men vi “köttade” m glädje.

Alla utmanarna (de flesta 😉 ) har ökat sin träning och kör minst 2-3 pass om dagen…hur grymt e inte det?! Det bästa är att alla njuter av det nu och har massor m energi å kraft. Adrenalinet bara flödade i den här gruppen idag. Vi saknar utmanare på träningarna ,få hoppas de dyker upp i helgen när det är Rickards tur att stå för gemensam träning 🙂

 

Imorgon blir det utmanarnas kost . // Angie

För er som tittar in första gången idag så har ni förklaring till utmaningen här :

 

Utmaningen

 

 

 

12st har utmanat Angelina inför hennes deff till sommarens dansjobb

 

 

 

Under tio veckor ska en del  tappa underhudsfett en del ska öka i muskelmassa  ,den som vinner får fina priser och den som vinner över Angi får en t-shirt med texten:

 

 

 

Jag äger Angi på  A//Dance ahtlethic 

 

 

 

Du som följer oss på distans kan också vinna / Lämna kommentar m ditt namn och vem som är din favorit tippade/vinner din favorit vinner även du något.

 

 

 

Här kan du följa Angelina och hennes utmanares dagböcker om kost/träning.

 

 

 

Självklart kan ni följa oss i dansvärlden samtidigt.   

 

 

 

 

 


One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?