Uncategorized

Day 2…

 • Utmaningen

10st har utmanat Angelina inför hennes deff till sommarens dansjobb

 Under tio veckor ska en del ska tappa underhudsfett en del ska öka i muskelmassa  ,den som vinner får fina priser och den som vinner över Angi får en t-shirt med texten:

 Jag äger Angi på  A//Dance ahtlethic 

Här kan du följa Angelina och hennes utmanares dagböcker om kost/träning.

Självklart kan ni följa oss i dansvärlden samtidigt.         

  ————————————————————————————————————————————      Vi är inne på dag två av alla dagar på tio veckor…idag har det kommit till två utmanare till…en har vi presenterat och den andre  kommer ni självklart också få en titt på ikväll . 

Hittade Andreas och Ninnie på deras mellanmås paus å ja dem var rätt olika 🙂 

 Andreas/Ante = pucko och fruktsmoothie

        Ninnis mellis

Lättkesella m frukt å bär + äpple       

Ninni utmanade oss idag i vår fejjangrupp att gå på bodycombat…..gruppträning m att slåss i luften (not Angis favorite)  Är det utmaning så är det….här är vi som körde combat ikväll

(det fantastiska m iphone bilder är att dem inte alltid går att vända)

 Mattias olins dag i ord

Efter att klockan ringt vid 05.30 och jag som vanligt studsat upp ur sängen. Bara för att se uslingen till hund som ska få sin morgonpromenad inte göra tillstymelse till förflyttning mot matskålen, känns detta utmaning extra jobbig. När det sen till råga på allt börjar snöa när jag är mitt i promenaden tänkte jag att nu skiter jag i det….. Efter promenaden blev det kaffe med mjölk hemma och en banan. Cykling till jobbet gröt och lite mjölk. banan. Mellanmål kvarg och makrill. Lunch ceasarsallad utan ceasar och tre ägg. … Skulle flyga ett dubbelpass sen och fick äntligen käka en protienbar mellan passen:-) Gott. Cyklade hem där det serverades kok torsk och grönsaker. Sen missade jag tyvärr bodycombaten pga VAB och då lite mer ägg och några nötter. Snart gonatt för slöhunden ska få sig en omgång i morgon oxå…….

 Andreas Johansson/Antes dag i ord

Ja då var dag 2 avklarad! Frukosten bestod av flingor en banan och en portion tonfisksallad, kan säga att dagen har innehållit mycket av just tonfisk, Till lunch blev det sprödbakad fisk med potatis och och nån filsås, sen ett mellanmål med smothie och en pucko och en banan! … Middagen bestod av ytligare en port av tonfisk sallad 😀 sen blev det träning, körde bröst mage och ett bodycombat pass, den hem och käka lite…ja just det tonfisksallad :P. Ska nu klämma i mig lite kesella och sen ska här sovas! Imorgon ingen tonfisk!

Aric Johanssons/ dag i ord
frukost: muslie med mjölk,russin och klyftor av äpple mellanmål 1: baguet med kaffe en timme senare en banan och en kexchoklad lunch: köttgryta med mycket potatis och sallad mellanmål 2: banan och äpple skivat i filmjölk kvällsmat: smörgåsar med julskinka och senap + kaffe ingen träning idag heller men lite mekande med båtmotorn och lite gång fram och tebax till den
Per Martin Sternevi/ Pm dag 2
Det är inte lätt att få rutin i maten när man är iväg på övning. Kompenserar med att dra ner på portionsstorlek och kolhydrater. 1 potatis istället för 3 och knäckebröd naturell istället för bröd med smör. Sen blir det en del Kaffe men försöker hålla igen lite på det åxå. Igår blev det 30 cykling, 30 styrka inklusvie belly burner följt av 30 löpning. Idag blev det ont om tid så endast löpning som lite uppvärmning, belly burner och bröst. Tänkte också gå upp o springa 30min innan frukost imorrn vilket jag misslyckades fatalt med idag. Jag är ingen morgonträningsmänniska. 🙂
Ulrika Anderssons dag 2
Dagen blev inte som man tänkt sig. Hade tänkt att ta cyklen till jobbet idag det är 1.3mil dit. Men så blev det inte med minusgrader och snö. det                                                                                                                   .1port havregrynsgröt o ett ägg med en kopp te. mellis 2clementiner  1kopp kaffe m mjölk lunch 1kokt potatis med kokt torsk + 2morötter. middag 1päron 1skiva rökt skinka 20g brie o en kopp kycklingsoppa. mellis 2morötter o 1banan. … tränat benen 30min. efter det en proteindrink. + 1dl jodgubbar. javisst 1dl cola zero har åkt ner idag blev så inibaljan sötsugen. nattinatt
Ninni Sjöstens dag
Känns så skönt att vara igång igen! Har svettats ut en massa gamla gifter idag. 😉 Började dagen med ett glas vatten med citron i och en aloevera-shot. Frukost: fiberhavregrynsgröt med frön och russsin, 1ägg, kaffe. Mellanmål: Kesella, frusna bär, rostade mandlar och solrosfrön, samt Argi+ packad med nyttigheter, 1 äpple. (Åt en ganska sen frukost, så det blev ingen lunch.) … Middag: kallrökt lax med spenat, ekologiska knäckesticks. Träning: Bodycombat 1h. Argi+ i vattnet för extra energi. Kvällsmål: keso med örtsalt och rostade mandlar och sesamfrön, 1 ägg, 1 litet fullkornsknäckebröd med leverpastej, 1 kopp grönt te.
Ny utmanare / sist men inte minst…
 Jojje Hansson
Född:1978 Yrke/titel: Kock
  Kul du e med Jojje!
Sista dagen för invägning för de som är nya och de som är iväg i jobb är Fredag då vi även kör gemensam träning kl 19.
Nu är vi 12st OYEH!!!! //Angi
                           

                 


One Comment

 • Nanna

  Jaha, första dagen för mig idag, blev kanske lite få kalorier, men för mig är detta en väldig omställning.
  Vaknade sent och åt två ägg.
  Var sedan ute och gick ca 30 minuter, när jag kom hem åt jag 2 ägg och makrill.
  Sedan körde jag ett hårt benpass, och åt sedan kvarg, en matsked hallon och lite havregryn på det.
  En promenad till på det, också på ca 30 min.
  Nu till kvällsmål tog jag ett ägg och en proteinshake.
  Känner mig ändå mätt och belåten, men hann dessvärre inte laga ett riktigt mål, imorn blir det andra bullar.
  Snart sängdags!
  Tack för idag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?