Uncategorized

Rising star tävling – Tävling med stämning.

Fokus låg helt på att låta våra nya tjejer dansa i sig på tävlingsarena och andas in tävlingsluften.

En jättebra chans för danslaget att pincha sig och starka teamet. Även att de ligger på olika nivåer och har olika rutin för tävling  så blev det ett super duper lag!

10 guld 5 silver 5 brons / 30 finalplatser….. WOW!!!  Helt fantastiska tjejer som stöttar varandra och är så otroligt glada för varandras skull.

Dem rutinerade tävlingsdansarna gick all in för att stötta..allt från hår, tävlingssystem, uppvärmning, hålla nerver i schack , nåla nummerlappar och göra high five i startlinjerna. Dem stöttade så mycket att dem hann knappt med att fokusera på sitt eget….

 

Andrea , Matilda & ClaraA

 

 

 

 

 

 

 

Leia & Angie fixar discofrillor Tilde & Ella

 

Rebecca & My

 

Angelina

Ella  Alma & Agnes Alma

 

Kramas

 

 

 

 

 

 

 

Athletic hade en dansare i yngsta tävlingsklassen minikids…. Wilma 6 år.

Wilma rider häst på de stora tjejerna , går in och gör sin grej på tävlingsgolvet, äter korv och startar klappleken med sina danskompisar. Precis så det ska vara…roligt och kravlöst. Wilma är en påminnelse för oss alla att du ska tävla på dina villkor och göra det för att det är kul.  Alla blir lite extra glada och det smittar dansglädje till alla.

Wilma

 

Meja & Wilma

 

Nora & Matilda

 

 

 

 

 

Sofia & Leia

Olivia & Rebecca

 

 

 

 

Alma & Ella


 

 

 

 

 

Selma

 

 

 

 

 

 

 

Jag ( Angelina) var noga med att de dansare som gör sin tredje el första tävling måste ge det tid och inte sätta egna mål som prispallen. Det krävs träning även för att bli bra på att tävla! Först måste man prova och se att man har psyke för att tävla… med det menar vi att klara av tävlingsmiljön och inte knäckas av att man inte går till final.  Athletic står för delaktighet, trygghet och säkerhet.

Vi lägger stor vikt vid att det ska vara sund träning och tävling. Tävlingsskalle är bra men dansare måste lära sig när och hur den ska användas. Står den på hela tiden är risken för att knäckas stor. Din inställning lägger grund för hela stämningen.

Jag har ett lupp öga hela tiden och registrerar om dansarna har kul och njuter av sin dag. Det är deras dag och den ska man njuta av.

 

Dea & Elin

 

 

Tävlingsarrangörerna Knut Säborgs dansskola och SDL, s sekretariat och domare skapade fantastisk stämning och fick igång ett storslaget publikstöd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Emilia & Agnes 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

High fives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loopar stämningen på läktaren 😉

 

 

Amanda & Nellie

 

 

 

Tävlingsarrangörerna Knut Säborgs dansskola och SDL, s sekretariat och domare skapade fantastisk stämning och fick igång ett storslaget publikstöd.

 

Klara & Andrea

 

 

 

 

 

Moa

 

 

 

 

 

 

Isabella Linn Disa

 

 

 

 

 

 

 

Sara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är aldrig en dansare! vi är ett lag!   Utan att känna varandra jättebra så skapade Athletics tjejer ett fantastiskt lag och dem lyckades IGEN!!!!  Starkaste nyckeln  även denna gång var stämningen…Stämningen som tjejerna skapar och smittar av sig på alla med glädje.

 

 

Athletic Dance….as a lifestyle!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?