Uncategorized

Dansliv på riktigt

Hela sportlovs veckan har dansarna levt och andats dans.  Många timmars träning , blödande fötter , dansvärk , sovit i kollektiv och pysslat om varandra….Hela veckan hade vi Niklas Arleryd / Sverige och Just Berger / Tyskland  hos oss. Dansarna drillades tills det inte fanns en droppe av energi kvar… 
 Sista timmarna på lägerveckan gick till att Repa.  Japp , det vara dags för showtime!!!!

Hela torsdagen var det Genrep och på kvällen föreställning.

Vi vet hur trötta dansarna var och att dem fixade att göra en så otrolig show….man blir tårögd av stolthet.

 

 

Fredag – Dags att åka till Tävling!!!  Tror många av dansarna sov gott i bilarna på väg till Norrköping.

Några av dansarna hade show igen på RON.. så dem fick stanna hemma för att jobba på scenen en kväll till. Rep å gig

 

Lördag 06.00 ringer alarmet och dags att påbörja förtrollningen.

9.00 Börjar uppvärmning

10.00 Startar tävlingen

Dansarna tävlade i Latin, Disco och hiphop… Dem är så fantastiska dansare och så breda i alla dansstilarna. Dem älskar verkligen dans!

Åh vilken tävling det blev!!!!

16 dansare med såriga fötter och slitna kroppar kammade hem 22 pokaler!!! 5 Guld 5 Silver 3 Bronze och 9 finalplatser!!!   Hur dem lyckas?!  Det är otroligt dedikerade barn och ungdomar. Dem lägger all sin vakna tid i dansstudion. Dem får göra det dem älskar tillsammans med dem som förstår och delar känslan, passionen. Ingen vanlig dödlig skulle någonsin förstå 😉 
       

Så Athletics sportlovs vecka var verkligen att få leva danslivet fullt ut.  Inte en hållande vardag under tiden man pluggar men så viktigt att få prova på, smaka lite på blodsmaken….att kämpa så hårt stärker teamet i massvis. Dem behöver varandras boost, kramar och förståelse. När man sliter så hårt är gråten på väg ett flertal gånger för att man är så slut.  Lycklig men slut som artist…Då är det underbart med den där kramen el det där skämtet som får en att glömma ömheten i kroppen för ett tag.

Å det som är en dansares medicin….berömmelsen!!! Tack alla ni som stöttar och berömmer dansarna. Vi är riktigt glada och stolta över det supportergäng vi har på hemmaplan!  Ballt!

 

Med härlig sol idag så är vi laddade för ny träningsvecka….

 

Athletic Dance….. As a lifestyle

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?