Uncategorized

Vad gör det om hundra år?

team      Kalmar trofén

Hur kan än tävling utan en enda pokal eller uppflyttnings prick vara den bästa tävling man upplevt som tränare? Vår första tävling utan pokal dessutom.

En bortförklaring till att inte visa att man är missnöjd?  INTE EN CHANS!

Det är bedömningssport och alla domare har olika tycke och smak. Det är ju det som också ökar spänningen och även frustrationen emellanåt. Hur domare än dömer på vägen så är det toppskikt som tar sig till finalerna. Även om jag personligen kan tycka att någon mindre bra har tagits med i final så är majoriteten dem dansare som ska vara där.  Ibland är det synd att duktiga och tekniskt bra dansare åker ut för tidigt. Men vad gör det om du som tränare är supernöjd med det du ser hos dina dansare på tävlingsgolvet?  Vi dansar för att det är vårt liv och strävar alltid efter perfektion och utveckling.

Denna tävlingen var den första på vår säsong och jag (Angelina) mös av stolthet!

Dansarna har i sommar och in på den nya terminstarten kämpat med det vi bad om innan sommaren. Ni kan kanske inte förstå känslan när man står där i arenan och det man jobbat på sitter som en smäck! Vissa rundor var så skarpa att jag rös! Tror att man kan beskriva känslan som om man skulle hoppa och studsa bland moln med kittel i magen. Skratta så man grät som man gjorde när man var liten och få avsluta dagen med glass till lejonkungen.  Jeep! thats the feeling!

kallajohn

 

 

 

John Thomasson & Källa Olin

 

 

 

 

 

tildelinnea

 

Kramas å mysa mellan ronder och heat

 

 

 

tildeamanda

 

 

Tilde Gustafsson & Amanda Malmros

 

 

 

 

tre

 

Våra yngsta dansare var också med och hejade

tiaselsa

 

 

 

Elsa Smedjebäck med vår fys coach Mattias

 

 

 

 

noelia Noelia Larsson gjorde det ända rätta i allt hårt jobb…..zzzzzzZZZZZZZZ. Så gott.

 

 

 

 

 

 

Tack även till Engla, Sara, Nora, Matilda, Ebba och Hampus som följde med och fick uppleva sin första discotävling. You are marked for life 😉

 

 

 

Vår sömmerska Anke var med på plats, vilket var otroligt lyxigt. anketilde

 

 

 

 

 

 

Alla dansare var vackra och starka men Athletics dansare gav mig gåshud denna tävling! angitilde

 

 

 

 

 

 

Denna tävling fick vi även möjlighet att praktisera bakom kulisserna och vara med att fixa å trixa lite runt tävlingen. Lärorikt och kul att få samarbeta med andra dansskolor, man lär sig jätte mycket och blir imponerad av hur allt är tänkt på – proffsigt. Tack Dansinstitutet i Kalmar , Catharina W Jacobsson, Sabina Enlund med personal för en otrolig fest och varmt bemötande.

 

Nästa helg tävlar vi i Helsingborg.  Tills dess…..Om du kan vara glad idag så kan man strunta i sånt som inte spelar någon roll om hundra år 😉

// Angelina Olin

 

Athletic Dance….as a lifestyle.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?