Uncategorized

Medvind och passion.

Härliga soldagar och höstblåsten har en så länge verkligen gett oss medvind.

IMG_7501 IMG_7538

Igår (Lördag) var vi på tävling i Lidköping. Det tävlades i Bugg, swing, merengue, bachata, standard, latin och disco.  Härlig atmosfär med så många blandade dansare och dansstilar. För oss är det toppen att få komma in i lokal där det stretchas, sminkas, tänjs, och luktar en blandning av svett och hårspray 😉 Det är då man verkligen andas dans!

Discon startade sist så vi hade tid att få tjoa och heja på alla  bugg,standard och latindansare. Verkligen super!

Några av dansarna blev fängslade av de andra dansstilarna, Angelina kunde själv känna igen sig i deras tindrande ögon när de beundrade de svävande dansarna. Den underbara känslan med dans att det  alltid finns mer.  En passion som är väldigt starkt drivande. En känsla av lidande  som måste ut genom en rörelse med så mycket känsla att alla muskler späns och kroppen fylls med lättnad och frihet. Får man inte ut rörelsen så gör det ont och hela kroppen känns sjuk.  När du ser eller upplever något som du tycker är jätte vackert så kanske det är den närmaste känslan… Svårt att försöka beskriva en känsla inifrån utan att bli djup 🙂

Vår hårt drivande passion höll oss kvar i matchen även på denna tävling. Ca 200 discodansare och Ahtlethic hade 12 dansare på tävlingsgolvet.

IMG_20141011_181337

1 Guld – Emma Welin. Som nu tagit två guld i rad!!!

1 Silver – Ella Olsson

1 Brons – Tilde Gustafsson &  Linnea Andersson , som tävlar i par.

5:e Plats till John Thomasson & Källa Olin, som också tävlar i par.

Dansarna har tränats hårt av en gormande och rabiat tränare som de nog velat skrika tillbaka åt 😉  Eftersom de är väluppfostrade gör de ju inte det utan kämpar på.  Å dem tog väldigt bra placeringar även denna tävling och fick verkligen moroten för all svett de lagt ner.  BRA JOBBAT!

Emellan träningar och tävlingar är ju deras tränare snäll och glad. Då skrattar vi och myser i massvis. Denna helgen sov vi på flygflottiljen i Lidköping. Super fin service , fniss och sightseeing bland planen.  

10723332_1507919806128598_915381632_n

DSC_0211

tiasplan

Ahtlethic Dance – As a Lifestyle  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?