Uncategorized

Regionstävling i Kalmar / såååå himla duktiga!!!

DSC_0827DSC_0894                                                                                                                                                                                                                 

 Tävling igen….tjohoo!!!  04.45 startade lördagsmorgonen med gemensam mysfrulle, sminkning och fix med hår samt dansdräkter.

Regionstävling i Kalmar ( så vi slapp resa flera timmar denna helg) med över 500 dansare igen. Hård konkurrens med enormt högt tempo, tjejerna dansade så otroligt bra!!!

DSC_0905 DSC_0847 DSC_0965 DSC_0992 DSC_6066 DSC_6067 DSC_6069 IMG_6607 IMG_6588 IMG_6645 IMG_6725 IMG_20131130_141349Sanna Nilsson och Najimi Robertsdotter Ronnefalk kom på 4.e plats av 52 dansare i singel. I par kom dem på 5.e plats av 40 danspar….galet bra!  Dem dansade till sig prickar och placeringar som gör att dem nu går upp i silver i sina klasser.  Amanda Malmros och Maja Nilsson snubblade precis på finalkanten. Dem dansade fantastiskt bra och glänste med sin “cleana” dansteknik! Sofia Näslund väckte sin mamma tidigt för att åka och heja på sina danskompisar…fina Sofia.   IMG_6558Angie fick dela lagledarbord med sin danskollega Tobbe som driver Danscenter Liljeholmen i Sthlm. Angie jobbade där förut , numer  träffar hon sthlms dansarna när det är läger och på tävlingar.  Grattis till alla bucklor tjejer…såååå roligt! DSC_6075(dansarna från sthlm)

 

Nästa helg åker vi till Örebro för internationell tävling m Amanda och Maja…så spännande!

Grattis igen alla dansare – vi ses imorgon då vi tränar igen 🙂

// Adance – as a lifestyle

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?