Uncategorized

Ny säsong av svett,dans och skratt

IMG_3732

 

Sommaren har fyllt på energiförrådet,  varmt upp våra hårt arbetande dansmuskler så vi kan börja stretcha och träna hårt igen. Sol och värme för en dansare (el vilken idrottare som helst ) är verkligen  det som gör att man  med glädje  kan forma kroppen med tonerna som studsar omkring inuti och utanpå oss.

 

Vi sitter i stretchande potioner och gör sista finliret på höstschemat och skapar ny klasser. Schemat kommer ut i helgen men titta gärna redan nu på vårt utbud under fliken här ovan.

Vi vet att vi alltid är sena med vår information om säsongs starter. Det är ju så positivt att få utveckla dansen och nya träningsformer på en fin gymanläggning med sjukgymnaster,elitidrottare och wellneskunniga kompisar. Det är ju även många saker att vänta in och ta hänsyn till när nya säsonger och releaser ska sättas. Därav att vi alltid är lite senare…..men som mamma sa…man kan ju inte  både ha och äta kakan. Hur som så försöker vi väga upp det på allt det andra så gott vi kan.
Vi har denna säsongen lite nyheter på schemat lite nya ansikten och en Lvl 4 klass som vi hoppas ni kommer få se mycket av. Fler tävlingar som väntar och fler musikvideos att spela in.
 

För er som är nya eller kanske gamla och kära som har funderingar på vår läroplan och vårt sätt att lära ut, så vill vi gärna ta chansen att berätta och förklara: Vi är dansskolan som blandar åldrar på våra dansare i klasserna. Detta blir ett helt annat sätt att lära ut som vi upplever mycket fördelar med.  Eleverna får stor hjälp av varandra, vilket hjälper sammanhållningen på ett härligt och  possitivt sätt. Vart man än är i sin dans eller vilken nivå man är på, så övar man samma saker i sin klass/nivå det har ingenting med ålder att göra. Belastning på växande dansare tar vi extrem stor hänsyn till och är därav noga med grunder och teknik innan man går upp i klass/nivå.

  Vi utvecklar nya träningsformer och försöker puscha till en hälsosammare livsstil och har en gång om året en utmaning där  vi tränar en rad olika träningsformer med en väldigt mixad kompott  av människor. Vi bloggar om dans, tävlingar, träning och kost. Kroppen är vårt arbetsredskap och kräver mycket omvårdnad.

Vi vill ta hand om våra dansare och dansföräldrar som alltid ställer upp, så denna säsongen bjuder adance alla föräldrar på fri konditionsträning en gång i veckan. Info om passet hittar ni i fliken  utbud under headline Ahtethic pass.

Ses snart!

// adance – as a lifestyle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?