Uncategorized

Sprakande Show

Slutbild med loggorVi har haft fyra fantastiska dagar med musikaleleverna. Det har varit hårt jobb, svett, någon tår av frustration och scennerver som spökar men också skratt i massvis. Att få jobba såhär intensivt med eleverna är verkligen ett privilegium !  Man hinner med att  se till varje elevs personlighet, få ut det allra allra bästa ur dem, även att få hänga med dem och bara få fjanta å fnissa. Coacher,musikalelever,personal och danselever blir ett oslagbart team tillsammans!

Showen blev över förväntan – eleverna lyckades även chocka sina coacher ( vilket inte är det lättaste ).  Applåder och jubel bekräftade elevernas stjärnglans samtidigt som Coacherna mös av stolthet.

paris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

judas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

green

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Tack till alla som kommit med värmande ord  efteråt det betyder massvis för oss alla. Vill också tacka alla änglar som hjälper till och min personal som är helt amazing.

 

bild 

 

 

 

Moa “moisen” Lindström  med sina dansare från Lvl1-saga

 

 

 

 

 

 

 

 

lvl1disco 

 

 

 

 

Amanda Malmros och Maja Nilsson med sina dansare i Lvl1 disco/street

 

 

 

 

 

 

 

bruttor

 

 

 

 

 

Lvl3 dansarna/ Tävlings och showklass

tränas av adance huvudtränare Angelina “Angi”

 

 

 

 

Självklart vill vi tacka Lena & Henrik Ström på L&H musik för ett riktigt  kalas samarbete –  king!!!

Medan planering för nästa musical camp filas på så jobbar vi på ahtlethic med att göra dansarna ännu vassare, tävlingsdansare ska bli tävlingsklara, koreografi till olika auditions för några av dansarna, koreografi till gymananläggningar och coachar utmanarna till sundare livsstil och nå sina resultat.

Ahtlethic dance – as a lifestyle 🙂

Poss poss

Angi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?