Uncategorized

Oj vad det händer grejer:)

Sommaren är här och det är fullt ös på Dance Athlethic. Allt från after beach /allsång/musical camp/ utmanare som trimmar till kalender fotografering/ showcase för Ahlethics disco tjejer och coacha till bättre livsstil.

Anders Borg 36 år och nybliven tvåbarns pappa som har tagit hjälp av Angelina för att hitta lite tid och även guidning i att ändra sitt tänk för att kunna må bra själv. Under tio veckor kommer Anders följa kost och tränings schema som ni kommer kunna följa 1-2 ggr i veckan.Angelina har även tagit in Mattias Olin från utmanings gänget (se tidigare blogg inlägg) både som bevis på att det funkar och som ska sporra Anders i sin träning.

Träning är inget nytt för Anders och hans schema är där av rätt tufft särkilt de första två veckorna nu när vi ska vänja av från socker och ”väcka” kroppen igen även att han gör detta under sommaren då sol och festligheter frestar som mest kommer bli en enorm prestation.

Här har ni Anders blogg dag 1 och 2.

Måndag V1. Taggad till tusen så är det idag dagen med stor D. Angelina har lagt upp ett kost och träningsschema till mig. Det kommer säkert att bli super tufft. Lite info om vem jag är. 36 år (snart 37) har hållt på med styrketräning och div strongman övningar i många år. Sen har jag väl alltid velat ha “Den där” kroppen, MEN mat, god mat är alldeles för gott 😉 Jag har en fru, 2 st barn Sara 12 År & Oskar 3 Veckor. Jag ska försöka mata in info löpande här, om hur det går, hur dagsformen är mm mm. Nu är det dags för frulle, sen bär det av mot gymmet för lite vägning och mätning. Måste faktiskt erkänna att jag är nervös för att få sanningen på papper 😉 men men nu kör vi. Fraaaaaamååååt!

 

*Såja, då var jag igång på allvar. Precis avslutat 5 km intervall löpning. Det som kommer bli svårast (ett tag) kommer bli maten, variationen och tiderna. Men som sagt ett tag, sen kommer man nog in i det ganska snabbt. Nej nu är det MAT. Hej hej så hörs vi 🙂

*God morgon. 52 min Pw avverkad. Nu blir det Gröööööt.

*Idag på förmiddagen körde jag pass nr 2. Mattias Olin introducerade mig för kettle bell träning, och jag säger bara en sak. Jag trodde ju aldrig att det skulle vara så jobbigt och pulshöjande att kasta lite klot upp o ner 🙂 men vilken rolig träningsform 🙂 så tusen tack för detta passet Mattias.

 *Så då var det sista målet intaget för ikväll, måste ändå säga det. Att jag tycker att detta går bra, trots att det bara gått 2 dagar. Det märks att slaggprodukter ska ut från kroppen nu. Sen är kroppen i läge omställning från socker, för jag tycker att jag svettas hela tiden. Nu är det dags för sängen, för imorgon bitti är dags igen för en PW , sen får vi se vad det blir på eftermiddagen/kvällen.
// Anders

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?