Uncategorized

Umanare 5 – Nanna

Nannas tisdag

Efter min pw imorse stack jag till gymet, där jag körde Biceps/mage och IW. Kom hem gjorde en smoothie som satt där den skulle. Mina smoothies gör jag på- Kvarg, lite havregryn, en skvätt mjölk, frysta bär och en hel massa kanel! De är riktigt mumsiga, just det, självklart slänger jag i proteinpulver också!

Nu ligger jag och vovven och myser/läser innan det är dags för dagens lunch.Glammig före-träning-mat; ägg, tomat, kalkon, keso, salsa!

Min dag kan sammanfattas på följande sätt matmässigt- Frukost; kaffe och proteinshake. PowerWalk. Hem, slängde i mig ett par ägg. Ner till gymet, körde biceps/mage och IndoorWalking. Hem, gjorde smoothie.. … Sen har jag myst här hemma, ätit lax. Sen tränade jag ju som tidigare skrivet igen. Innan det passet slängde jag i mig ägg. Nu efter detta djävulska, men ack så roliga pass har jag ätit ännu en smoothie, på kvarg och havregryn, tog även 2 finncrisp med majonäs och kalkon på. Majonäsen för fettet skull. Hoppas att min dag har intresserat er någorlunda och jag önskar alla lycka till. Vill man, så kan man.. Även om det känns tufft och svårt, så GÅR det! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min trötte lille vovve:-)

Nu är vi (iaf jag) helt slut efter knappt 2 timmars träning med Ronneby boxningteam! 2 km löpning, intervall i backe och en massa slag! Fan vad skoj det har varit! Tack bästaste Desi och Ante för att jag fick vara med idag 🙂

Nu sätter jättebebisen go’natt! Peace out!

// Nanna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?