Uncategorized

Sista dagen !!!

12st har utmanat Angelina inför hennes deff till sommarens dansjobb

 Under tio veckor ska en del  tappa underhudsfett en del ska öka i muskelmassa  ,den som vinner får fina priser och den som vinner över Angi får en t-shirt med texten:

 

Jag äger Angi på  A//Dance ahtlethic 

Du som följer oss på distans kan också vinna / Lämna kommentar m ditt namn och vem som är din favorit tippade/vinner din favorit vinner även du något.

 

Självklart kan ni följa oss i dansvärlden samtidigt.  

—————————————————————————————

Våra tio veckor har gått och så även sista dagen innan utmaningen avgörs vilket görs imorgon.

Vi var tretton stycken  som startade för tio veckor sedan.

Efter två veckor hoppade en utmanare av och Staffan kom in som ersättare och har då legat två veckor efter men hann ändå få topp resultat på mätningen som gjordes i halvlek. Efter nio veckor gav sig en av utmanarna och vi är nu 11st utmanare och en utmanad.

Här har ni gänget 🙂

Angie – den utmanade 

Angelina

Dansare/ Koreograf

 

 

 

Morgonen startade med att yamma med löpbandet på gymmet och magträning.

På kvällen blev det Bodyattck m några av utmanarna

Angi, Åse, Tias, Ante och Jojje

Kvällspromenix m min Tias

 

 

 

 

 

 

 

Kosten har varit stram men njuter fortfarande av mitt citronvatten.

Den här livsstilen är mitt jobb med stramare dieter emellanåt och en härlig blanding av träning . Dansen är en del av mig så den ser jag inte som träning;)

Älskar mitt jobb och gillar att få dela  adrenalinet med andra . Det här gänget har varit galet inspererande och verkligen förgyllt mina dagar dessa veckor. Kommer lätt ge dem nya utmaningar:)

Utmanarna

 Ninnie

studerande

 

 

 

Har suttit i bilen från Värmland halva dagen. Min träning senaste 1,5 veckorna har varit mycket kroppsarbete, rest stora tält med mera. Hoppas ni får en dunderbra dag i morgon! Jag möter upp för vägningen

Rickard

jobbar inom försvarsmakten

 

 

 

Köttat på iw ikväll….Athlethic as a lifestyle 😉

Sandra

fotograf/modell

 

 

 

Sista dagen = Ge gärnet. Började med en frukost med massa kvarg, musli och nötter. Mellis – Stor smootie med kvarg och ägg. Cyklade sen en mil, så skönt vid havet. Lunch – köttfärssås med lite pasta mellis – kvarg och tonfisk gymet – ett hårt benpass och magpass middag – tacos, och så kör vi lite frukt med grädde till sen.

Jojje

kock

 

 

 

superdag full av träning o förväntan inför imorron =) jävligt låg inga kollisar på fyra dagar mycket protte dock all in o vinn =)

o tack för att jag fick vara med varit skit kul =)

Andreas

studerande

 

 

 

Ja då var det sista dagen imorgon då. Min sista vecka har innehållit mindre träning pga en hjärnskakning och nått skit med ischiasen :P, men kört på lite ändå 😉 tycker detta har varit ett mycket trevlig projekt med mycket trevligt folk 🙂 så imorgon sker sista våg mötet sedan är det dags för grill och ett par alkoholhaltig drycker! Ahhhright 😀

Ja ja sista dagen får man väl bjuda till lite! Kanske lite små töntigt men de bjuder jag på 😉

 

 

 

 

 

 

 

Mattias

pilot

 

 

 

Som vanligt vaknar jag innan mobilen ringer vid 05.00 och tvingar hunden på en halvmilsrunda… Han tror att vi ska sluta gå nu på morgonen när utmaningen är avklarad men jag tror jag ska fortsätta. Cykel till jobbet och fullsketen dag där med flygning och planering för storfest på jobbet nästa vecka. Cykla hem och gå på sommarfest på yngsta dotterns skola och sen bodyattack med Adolf Jönsson på Gymmet. Helt slut efter det. Nu sova för att snabbt möta upp Ante  och ta lite C2H5OH…..

Lena

Sångerska/coach/butikschef

 

 

 

Jobbat hela dagen idag. Handlat och lagat mat till maken. Nu sängen. Gårdagen blev det iw på morgonen samt en timmes styrketräning med Jonny. 😀 Ses imorgon 😀

Staffan

något på Tarkett 😉

 

 

 

Ingen träning idag pga orkeslös efter nattjobb. Inatt är sista natten på jobbet innan semester, så första dagen på semestern är sista dagen på utmaningen. Det har varit fantastiskt kul att lära känna er och träna tillsammans. Hoppas på en ny utmaning inom kort :-). 

Ulrika

butiksägare

 

 

 

Hej hopp just idag blev det tyvärr ingen träning. Måste greja till midsommar. Hinner inte det imorgon för då ska vi på KALAS!!!!! Men i måndags blev  det en liten runda på cykel 7km och funktionell. Igår blev det box med Tommy. Städning idag. Tycker det har varit super duper veckor. Jag kommer allt att fortsätta, hoppas vi kan träffas o träna ihop ialla fall. KRAM ULRIKA

 Per Martin

Pilot

 

 

 

Nu är det färdigbakat inför imorrn! 🙂

Sugna?

 

 

 

 

Imorgon är det våran dag med allt vad det innebär….titta in på fredag så får ni se när vi korar vinnaren:)

Poss poss

// Angi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?