Uncategorized

Torsdag med lite fredagskänsla ….visst?

Mina discoflickor har jobbat bra idag. Disco koreografin är nästan klar och vi kan börja jobba ordentligt på finslip och showface 🙂

Ikväll är det Lets dance å det är väl det och regnet som gör att det känns som fredag. Kandelabern är tänd tillsammans m de små lyktorna här hemma , frukten är inhandlad å barnen ska faktiskt få chips idag ….Det är nu i slutet som jag gillar att kolla på Lets dance, när det blir lite battle istället för finlir och att svenska folket kan vända upp å ner på allt . Jag gillar draman som tittarna skapar och visar att de som tar det på liv el död kanske har kommit fel då sådana tvprogram alltid är och kommer alltid att vara underhållning… . Ta ditt jobb seriöst men ta dig själv med en nypa salt…så tror jag blir bra:)

I utmaningen flyter det på som bara den för vissa å för en del kommer saker ivägen….men hej å hå ingen tänker ge sig ändå!

Sandra :

Har bakat ett sjukt bra hälsobröd

 

Sesambröd

 

Ingredienser: 1/2 dl Skalade sesamfrön 1/2 dl Krossade linfrön (jag mixade dem med mixerstaven) 1/2 dl Solrosfrön 1/2 dl Sojamjöl 1/2 dl Nötmjöl (tex hasselnötter) 1 msk fibrex
1 tsk Bakpulver 2 dl Riven ost 3 Ägg

 

 

 

Gör så här Sätt ugnen på 225 grader.

 

1. Blanda alla ingredienser utom ägg i en bunke.

 

2. Vispa upp äggen lite och rör ned dem i bunken.

 

3. Rör ihop till en smet och bred ut smeten på bakplåtspapper på en plåt.

 

4. Grädda i ca 8-10 min eller tills brödet fått färg.

 

Skär i önskad storlek och ät med en massa goda pålägg!

Nanna:

Då ska vi se.. Innan IW och benpass ca 70 min- protteshake, kvarg med bär. Efter träning- samma Promenad på 1h Lunch- laxfilé med grönsaker och keso. … Mellanmål- äpple och protte. Innan träning- kvaaaarg! Ryggpass 45 min. Middag- biffar med sallad och en liten klick potatismos 🙂 Go’natt!

 

 

Tanja:

Hittade en nyhet i mejerihyllan igår.. Tog den nu ikväll efter combaten.. Riktigt god med blåbärssmak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?