Uncategorized

Sista gotti dagen…..Sen diet och hårdträning

Hela påsken har inneburit VILA i massvis och oj oj oj vad man ätit gott…Denna veckan börjar hårdträning och dieten …lämna kommentar om ni vill följa den . kanske t.o.m tävla mot Angie?! 😉 ( Ja jag måste godkänna kommentaren innan den läggs ut…är slarvig med det…lovar bättring:)

Sista päsdagen har tillbringats till att fixa  slut finish på  dvd :n från Musical camp och möte med ekonomi å webb …riktigt kreativt möte å alla eniga =BÄST!!!! 🙂 Tack Robban för proffsig hjälp med dvd:n!

Röstade ni på Tobbe å Pernilla i fredags ??? Ni som träffat Nicklas lär ju ha hört att han satt i publiken:) 🙂 🙂  Underbart galen!

Sommarens dans schema  och lägerinfo kommer ut imorgon..tills dess njuter vi av det sista i påskägget..;) Poss poss


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?