Uncategorized

Framgång trots snöstorm

Framgång trots snöstorm…. Då Angelina hade domartjänst till helgens tävling i Västerås så har jag hoppat in för att fylla bloggen lite denna gång. Jag tror vi har varit ganska förskonade med vädret vi har till och från tävlingarna de senaste åren. Denna gång hade vädret dock slagit till med en ordentlig snöstorm. Vissa sträckor var rent eländiga, men inte ens kung Bore kunde stoppa Athletic! Det känns alltid bra att vi har så bra koll på varandra under färden, både hem och tillbaka. Viktigaste är ju trots allt säkerheten. Det var skönt och roligt att komma igång med en tävling igen efter ett långt juluppehåll. Vi var ett litet team denna gång pga resor, skador och sjukdom. Det påverkade som vanligt inte tjejernas humör och de peppade varandra otroligt bra. De har hittat sina bubblor där de går in och stänger ute kaoset som pågår nere utanför dansgolvet. Mattias och Najimi höll koll på situationen från ledarbordet denna gång. Det är så otroligt spännande som förälder att följa dansarna genom tävligen. Man gläds åt varje omgång alla våra dansare går vidare. Och sin vana trogen så höll de mig fullt upptagen nästan ända in till slutet. Masters tävlingarna har Sveriges bästa dansare på golvet, så det är så otroligt coolt att vår lilla studio har så många med hela vägen upp. Tjejerna presterade utomordentligt och nästan alla lyckades få med sig en uppflyttningprick….nä, just det…..poäng heter det ju nu. Det är alltid kul att få se våra dansare på på podiet, men man kan aldrig bortse den hårda konkurrens det trots allt är. Med 7 dansare av ca 800 startande så är det extremt bra gjort med detta resultat. Nu har jag bara lite abstinens till nästa tävling som är över en månad bort igen. Hur jobbigt det än är att vara iväg en danshelg, så vill jag ändå inte vara utan det. ”Life with out dance is like life without air, Impossible!”

// Conny Näslund

 

Aili & Sofia Ella & Leia Nora Aili Maja Leia Sofia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?