Uncategorized

You are killing it!

Rising star tävling i Norrköping.

Några dansare gjorde sin första tävling , sin andra, sin tredje el för 100:e gången 😉

Först av allt vill lyfta fram denna helt otroliga tjej…..

 

Ella Andersson

Ella har sista året ändrat om i sin träning. Hon går master klasserna då hon är en erfaren dansare med många år på athletic. Ella är blyg och är inte den som tar plats. Hon jobbar hårt varje klass och tar tid på sig. Hon är dansaren som lägger vikt på detaljer och kan stanna upp i resten av sin utveckling just för att få till detaljen.  Ja jag vet …hon gör det alla dansare borde. Ella har aldrig stirrat sig blind på prispall el att gå upp i klass. Hon sätter sin målmedvetenhet på teknik och detaljer. Något som i disco världen är utrotat…det är hysteri på dräkt, bling, ny korr och har det inte gått bra på fem tävlingar i rad är det jordens undergång!  Ny korr måste göras, samtal med tränaren för nytt upplägg , dräkten gör så dansaren inte syns….ja ni känner igen det 😉 Här har ni henne motsatsen till alla discodansare vi känner.  Ella tog valet med Angelina att backa tillbaka lite i träningen. Både i fysträning och dansträning…istället för att på läger få panik att inte bli placerad i den högre klassen så tog Ella den lägre klassen. Hon kompletterade sin träning med att ta två klasser i sina stilar. En master klass och en nyb/ medel klass.

OBOY! På ett år har hon den starkaste bålen , finaste tekniken och blivit musikaliskt dansant. Med ett underbart självförtroende som lyser upp och värmer oss alla när hon går ut på golvet.

I silverklass gick hon ut på golvet , utan bling, utan designad dräkt och utan glitter. Hon dansade så otroligt rent och fint ….självklart blev det GULD!

Grattis så in i bombens Ella…vi är otroligt stolta över dig!

Ella & Tyra dansade sin andra tävling. Dem här två har speciellt skimmer ihop.  Vi vet att när dem får självförtroendet och lite mer träning så kommer det bli riktigt nyårsfest när dem kommer ut på golvet.  Elin & Dea

The mockingjay girls

Nya justeringar i korr lite väl tight inpå tävling med det gick brudar. Bra jobbat   Linn & Antonia tjejer som tränar hårt å varje friträning.  Det har verkligen hänt massvis… det är coolt när ett par dansat ihop sig så man kan se exakt vad deras små olikheter är. När dansare kommit dit blir de så mycket lättare att skruva på och trimma upp lite…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea & Klara

Formel 1 brudar med mer hästkrafter än vad som är hanterbart, fniss. Det är så mycket krut om dessa tjejer och kommit långt tekniskt. Som det brukar stå i annonserna….vi har stora förhoppningar på denna avkomman 😉 

 

 

 

 

 

 

 

Lycka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underdogs

Disco gruppen som blev slängda i lejongropen. Angelina kommer med ide`n om nya gruppmedlemmar 2 veckor innan tävling.  Som alltid är vi lite galna och gör saker för att det är kul.  Inte helt genomtänkta saker gör att vi får fjärilar i magen och taggar till lite extra.  Helt otroliga gick dem in på golvet efter 2 veckor ihop fick dem arenan till att tjoa och klappa. Så stolt tränare!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loella

 

 

 

 

 

 

 

Fina Alice. Hon är dansaren som börjar komma underfund med disco stilen och vara mer i luften än på golvet. Vi är stolta över dig av hur hårt du jobbar. Glada att få ha en så taggad och glad tjej i vårt lag. Olivia

Hon är dansaren som är hemlig och bjuder på överraskningar. Ibland är hon inte alls nervös och är lite i sin lunk. Ibland taggar Olivia till utan att någon vet om och bara smash!  Olivia har haft lite otur med duo och hitta ny roll och känna sig trygg utan partner är också något som påverkar tävling.  Modiga Olivia…vi var så stolta över dig.

 

 

 

 

Rebecca

Har ny korr och under sommarens träning verkligen hittat sin stil. Dansen har ett flöde och ser självsäkert ut. Lilla läckerpudding 😉 

 

 

 

 

 

Tyra  Isabella är vårt charmtroll. Härlig energi och hela hennes danssätt är bara rakt igenom charmigt

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik

Gjorde sin första tävling.

Erik har imponerat på klasserna och på tävlingsgolvet fick vi ännu mera Erik.

Erik har tränat 3 dubbelt mot alla dansare. Gissa om han var redo?! Mer än redo han var född till detta!  Star quiality och självklart var guldet ditt ! Linn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nellie

Vår showgirl

Finns inte många som showar och utstrålar så glad energi . Nellie älskar detta och vi älskar att få ha Nellie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disa

Disa är godis all over.  Hon är söt, god och ljuvlig.

Disa är alltid glad och pigg. Oavsett om det är tredje dansklassen så möter hon dig alltid med ett leende även när stretchen svider i splitt. Då tittar hon upp  ur smärtan och ler.

På golvet är hon ljuvlig men då har hon också en annan kraft. Hon tar sin plats och hon syns. Ljuvligt helt enkelt.
Andrea

 

 

 

 

 

 

 

 

Klara Antonia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My…. Tjejen som kom från fotbollsvärlden och in på dansskolan. Hej , det här vill jag bli bra på och statsa.  På ett år har My dansat alla dansstilar , hon bor på dansskolan och på SM gjorde hon sin andra tävling och tog silver.  En målmedvetenhet som på ett lejon.   Grrrrrrymt imponerade.

 

Wilma

Wilma är vår queen. Hela wilma är fest. Hon får alla omkring sig att skratta och busa.

Hon går in på golvet och gör sin grej sen går hon av och busar med alla i väntan på sitt guld.  Busig som bara den med ett självförtroende som en queen! Vår queen !

Myra

Dansaren som inte har en aning om sin talang. Så känns det bland…Myra har det och hon har karisma som är enorm, Myra vet inte om det själv bara. vår tanke var att berätta det denna tävling men hon har så kul så vi sparar det till en regnig dag 😉  latin klasserna

 

 

 

Wilma

 

 

 

Lily

vår honey bee

När Lily dansar kan man inte titta på någon annan.  Hon har en otrolig karisma och man vill bara äta upp henne så go.

Lily tog flera medaljer och är vår yngsta dansare i landslaget som åker till på VM i Tjeckien i November.  Emilia

Ängel… Hon hjälper alla sina kompisar. hjälper dem små dansarna till toaletten och med ombyten…där emellan går hon in och bländar på dansgolvet. Hon är en ängel och  med en ängels tålamod. Vi skulle nog inte reda ut en dag utan Milan. Hon är vår ängel

 

 

 

 

 

 

 

 

Selma:

Vår Gullskrutta.

Selma är det gulligaste vi vet.

Hon gör otrolig framsteg i sin dans och efter ha växt i sommar så kämpar hon för att att få kroppen att hänga med hennes tempo. Vi är jätteledsnaatt Selma inte åker med landslaget i år. Vi hoppas det går snabbt till nästa år så du är med igen!

 

 

Andrea

Vår explosion.

Hjärta av guld, blyg och försynt.

Men så fort hon hör musik förvandlas hon….hon äger! Finns inte mycket som kan kännas så levande som när Andrea dansar.

Hon är verkligen vår explosion och hon dansade sig till guld. Grattis i massvis. Matilda

är vår krigare…. trillar Matilda 10 gånger  så gör hon det bara dem 10 gångerna Trillar hon 100 gånger så trillar hon bara dem 100 gångerna. För Matilda ger sig aldrig förrän hon kan!  Hon är insiprerande!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selma.

Hon är lugn och samlad. Alltid ordning och reda med Selma…. men när hon är dansSelma så är det verkligen äventyr. Selma utmanar sig själv och provar gärna nya saker och stilar inom dans. Har sagt tidigare att hennes ögon glittrar när hon tränar. Att få dansa med Selma är lite Avatar äventyr. Det glittrar och du vet att du inte kan flyga men helt plötsligt flög du om så bara för en stund.   Äventyr med pirr och glitter.

 

Sofia & Leia….

Läckra och helt fantastiska. Dessa tjejer är ryggraden på Athletic och varit med sen dem var  pluttar. Dem är danskompisar  sen år tillbaka men inte tävlat så länge ihop. Nu tävlar dem hiphop duo ihop och rockade hem guldet! Härligt at att ha er med och få ha sådan blandad mix av dansare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meja

Vår strateg.

Meja är vår musikaliska lilla dansare. Hon tar tid på sig att  känna av musiken och följa den istället för att bara “stega” ,hon är väldigt mogen på det sättet. Brukar ta rätt lång tid att få dansare att bli musikaliska om vi pratar tävlingsdans nu då.

Vi har en känlsa att hon lär sig tävlingsmusik och när hon kommit underfund med alla beats så kommer hon även använda hela golvet. Tills dess nöjer sig Meja med musiken. Vilket vi tycker är så ballt!

41 Finalplatser

5 brons

5 Silver 10 Guld…. Helt otroliga! Vilket lag!

 

Titta tillbaka vart du kom i från och vart du startade. Tillåt dig själv att vara stolt över din utveckling. You are killing it!

 

Athletic Dance….as a lifestyle

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?