Uncategorized

Solig och varm höst på Athletic.

Vi är absolut inte klara med sommaren och redo för några koftor.  Athletic erbjuder en somrig hösttermin.

Låt oss presentera solstrålen…. 

Hermes  Mena 

 

Hermes kommer från Kuba, är född med de kubanska rytmerna i kroppen, älskar att dansa och förmedla glädjen och energin i dansen. Jobbat som professionell dansare runt om i världen. Sedan han flyttade till Sverige har han drivit egen salsa studio i Sverige. Gett diverse – workshops, möhippor/svensexor, privat- och företagsfester och privatundervisning. Utöver dansen jobbar Hermes som massör för hockey laget KHK.

Hermes dansklasser är genuin glädje som ger dig massor av energi.

Hermes undervisar i Salsa Kurserna. 

På ön Kuba startade en extra ordinarie stort utbud av rytmer och typer av musik.  Dansen och träningen som gör dig glad! 

Dans är livsglädje och hälsa!

Dansar du påverkar det dig positivt. Dansen minskar stressen, förbättrar minnet, ökar kreativiteten och livsenergin, minskar aggressioner, ger bättre rörlighet, ökar kroppsmedvetenheten, ökar inlärnings- och koncentrationsförmågan, dämpar ångest, kan lindra smärta och ökar förmågan att sätta ord på andras och egna känslor.

Salsa – Nybörjare Du lär dig grunderna i en av världens populäraste pardanser. Under kursen får du lära dig grundstegen, flera roliga salsaturer, att föra och följa din danspartner och att hålla takten till musiken.

Inga förkunskaper, ingen danspartner krävs.

Latino comp: Kursen för dig som redan tävlar i latin och artistic balroom. Som har dansat mycket latin och är van vid ett högt tempo. Du lär dig dansa en blandning mellan olika kubanska rytmer. Vi blandar roliga snurrkombinationer med salsaturer. Vi tränar turer och stilar som du sedan kan använda i ditt tävlingsprogram, både i solo och duo .

 

För mer info och anmälan: Adance.se


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?