Uncategorized

Elin & Linnea uttagna till VM!!!

Våra otrolig duktiga tjejer är uttagna att representera Sverige i Disco VM!!!

11759686_1132305776786186_676577593_n  Elin Urbancic & Linnea Sjörstöm 

 

Elin & Linnea kom till Athlethics i början av sommaren och är nu Athlethic tjejer på heltid, tjoho!!! 

Dessa tjejer ligger inne med sådant otroligt krut i sin dans. Samtidigt som de får tävlingsgolvet att nästan börja brinna av deras fart så är de också de busigaste dansarna. Med det menar vi att de är väldigt avancerade dansare på elit nivå som med sin dans gör så att det ser  så enkelt ut. Som att de lattjade och lekte lite. Otroligt imponerande!!! 

Elin & Linnea  är så härliga att jobba med , alltid positiva och hungriga på att avancera. Vi är så stolta som får äran att jobba med tjejerna och få coacha dem inför detta.  Att se dansare komma såhär långt och dela deras passion och glädje är stort! Stort för tjejerna, föräldrar, dans coacher och framförallt också för alla danskompisar på skolan. Ni kommer få följa dem i deras träning framöver  och få hänga med på hela resan…

För Brudarna ska till VM!!!

11721084_10207138043915244_839091730_n

         Grattis i massvis från oss alla på

                       Athlethic Dance

// Angelina Olin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?