Uncategorized

Angis och några av utmanarnas kost

20130505-192152.jpgMaten är Aoch O när man tränar. Så otroligt viktig att sköta! Angi ska öka i muskelmassa och ligger på ett dagsintag av minst 100g protein och nästan lika mycket kolhydrater.  Det har varit helg så Angi har gottat sig 🙂 Frulle – rostade mackor,2 ägg och bacon (ej med på bilden) juice och the. Mellis- proteindrink + äpple/vindruvor  Middag – nyfångad och hemgjord öring ( som vi fick av min tränare som är den bästa tränaren :)) m kokt poatatis Mmmmmm , tack Thomas!20130505-192138.jpg

20130505-192908.jpg Rickard, Mattias och Angi tog en skön solstund innan det var dags att träna igen

 

 

Fika- proteindrink+ 1 proteinbar och marabo choookla 🙂

 

 

 

20130505-192920.jpg På kvällen grillade kotletter,varmrökt lax, råstekt potatis m massor av sallad. Efterrätt blev vindruvor m grädde …oyeh!

 

 

20130505-192930.jpg  Härligt sällskap av den utmanade Rickard Bowin .

 

 

 

 

 

 

 

 

ulrika Ulrikas (minska gruppen)

 

 

 

 

 

 

 

20130505-192211.jpg

Här kommer frullen som är havregrynsgröt, ägg o en kopp te

 

20130505-192223.jpgmin mellis Kaffe+ shake för proteiner. Lunchen blev en  stor kycklingsallad m ägg.

20130505-192249.jpg Hemma igen från jobbet och passar på att koppla av med en god kopp latte innan joggingtur m hela familjen.

20130505-192258.jpg

20130505-192308.jpg Rundan blev totalt 6km (har inte joggat sen sept pga skador) följt av lite styrka hemma. Proteinshake och vitaminer efter träningen.

20130505-192315.jpg Det är ju lördag så det blev grillgott på kvällen.

jempaJenny Andersson (minska gruppen)

Jenny har tränat hårt under ett år och ska nu få fram sina muskler. Detta kräver diciplinerad diet och psyke, då Jenny ska tappa fett sakta men inte inte tappa muskler. Detta kräver mycket kunskap och erafrenhet av både Jenny och coaching. Det ska kontroll vägas och mätas oftare så man vet att kroppen mår bra och att det blir en sund viktnedgång. Jenny har en enorm självdiciplin och lägger ett enormt jobb på sin träning. Duktig som tusan 🙂

 

 

 

 

 

 

20130505-192338.jpg

Käk för en dag! Detta är en höjardag iofs, så lite avvikande från andra dagar. Frukost tillkommer gröt och två ägg. Mellis kesella och banan. Lunch torsk, potatis, grönsaker. Mellis torsk och potatis. Mellis pudding med mango och nötter. Köttbullar nötfärs 10% 150g Middag tonfisk potatis. … Tar kosttillskott dagligen. Omega 3 Bcaa Glutamin Magnesium Ala

Träningen går bra, och dieten flyter på. Inga problem, alla siffror är på rätt håll! Kram på er

RilleutmanRickard Bowin Den utmanade ( öka gruppen)

Hej här kommer mitt matinlägg:

Frukost: 2 stekta ägg Mellis 1: proteindryck m. Mjölk Lunch: 3 cheeseburgare (ätardag idag ;)) Mellis2: 250g kvarg och proteindryck med mjölk Middag: Grillspett på La Casa Kvällsmål: ben & jerrys och proteindryck … Även hällt i mig aminosyror i samband med löpning

Mina bilder såg osmakliga ut så tror jag gör bäst i att skippa dem.

Trevligt fortsättning på helgen!

Anna Anna Dahlqvist ( minska gruppen)

Mina dagar ser i stort likadana ut. Frukost: gröt, 2 ägg och en frukt Mellis 1: kvarg, nötter och frukt Lunch: torsk, grönsaker och potatis eller ris (beroende på vilken dag det är. Dvs om jag Ska köra pass eller så) Meliss 2: torsk och grönsaker Middag: kyckling eller kött, potatis och grönsaker Kvällen (är det kvällis då kanske:)): kvarg, frukt och nötter. Innan träning dricker jag en balja BCAA. Och så tar jag magnesium och glutamin. … Bilder kommer. Men tro mig, det är inget att se, har man sett en kokt torsk en gång så har man sett det liksom En lördag hade varit mer spännande 🙂

 

 

 

 

fram Patrik Persson ( minska gruppen)

Ok mitt matschema är inte heller så spännande. Så här äter jag i stort sett varje dag. Frukost: 3 hela ägg + proteindrink på mjölk+omega 3+1CLA Mellis: Proteindrink på vatten Lunch: ca 150 g kött/kyckling eller fisk. 2-3 potatisar 1 CLA Mellis: 250 g kvarg Middag: samma som lunchen. 1 CLA Efter träning: En proteindrink på mjölk och en banan kvällsmål: 250 g kvarg eller en caseinproteindrink på mjölk. 3 tab ZMA för återhämtning och en tesked glycine aminosyra.

Bcaa under träningspasset.

 

 

 

Leo Leo svensson ( minska gruppen)

Tja!

frukost: havregrynsgröt med gammaldags mjölk och en klick jordgubbssylt. samt en macka med smör, ost och prickig korv.

lunch: bakad potatis med skagenröra och till det en pepsi. det slank också ner en chokladpralin!

middag: ryggbiff, råstekt potatis och rödvinssås. fetaostsallad till det, och ett glas sydafrikanskt rött…

dagen (kvällen) är ju inte slut ännu och det finns stor risk att påsen med 525 gram lösgodis som Malin! köpt, kommer att få sig en rejäl törn!

ha d gott!

 

20130505-192958.jpg Angi och Jojje efter blivit drillade av Angis tränare Thomas….sista leendet sen log vi inte mer den dagen, vi var helt slut 🙂

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?