Uncategorized

Utmanare 7 – Ninnie

Utmaningen

 12st har utmanat Angelina inför hennes deff till sommarens dansjobb

Under tio veckor ska en del  tappa underhudsfett en del ska öka i muskelmassa  ,den som vinner får fina priser och den som vinner över Angi får en t-shirt med texten:

Jag äger Angi på  A//Dance ahtlethic 

Du som följer oss på distans kan också vinna / Lämna kommentar m ditt namn och vem som är din favorit tippade/vinner din favorit vinner även du något.

Här kan du följa Angelina och hennes utmanares dagböcker om kost/träning.

 

Självklart kan ni följa oss i dansvärlden samtidigt.  

Just nu bloggar utmanarna om sina dagar …

________________________________________________ 

Ninnies torsdag…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon! Då var det min dag då. Det började bra, min dotter gav oss sovmorgon till 9:00. 🙂 Sedan blev det grötfrukost med ägg. Jag gör min gröt på fiberhavregryn, linfrön, solrosfrön och russin. Har havremjölk, kanel och rostade kokosflarn på.

Mina morgontillskott. 🙂Mmm skolmat. 😉 Brukar ha med mig nyttig matlåda, men var bortbjuden igår, så det blev ingen.

 

 

 

 

Mellis. 🙂Middag: halloumi, aubergine, broccoli, paprika, tomat och vitlök, stekt i kokosolja, toppat med sesamfrön och pumpakärnor.

Eftersom jag känner att det är något på gång i halsen, valde jag ett lite lugnare pass i dag – Zumba med Jenny. Bättre lugn träning, än ingen träning. 🙂

 

 
 

 

 

Kvällsmål: kvarg med superbär och GI-müsli, samt ett ägg

 
 

 

 

 

Kan summera min dag så här: Fick sovmorgon. Blev färdig med det sista skolarbetet, superskönt! Har varit ganska trött idag, känner att kroppen inte vill. Tvingade mig ändå ner en sväng till gymmet, fick dansa mig till bättre humör. =) Ska snart krypa ner i sängen, hos den största kärleken i mitt liv. ♥  … Vill avsluta med något att tänka på: “Be the change you want to see in the world.” – Mahatma Gandh

// Ninnie

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?