Uncategorized

Utmanare 10 – Tanja

Tanjas måndag..

Blogg del 1: idag ska jag dela med mig av hur min dag ser ut. Kan berätta lite kort om varför jag är med i utmaningsgänget. För det första så är jag med för att öka lite i muskelmassa. Fick en nackskada för ett par år sen så när jag började förstå att träning var den bästa rehabiliteringen så började jag väldigt sakta att öka upp träningen. Att gå ifrån att inte våga träna för nackens skull till där jag är idag är underbart. Det har tagit flera år och många bakslag men har aldrig känt mig så stark som jag är nu o jag gick med i gruppen för att få stöd och hitta nya känningar och när snart utmaningen är slut och kanske mätningen inte viasar någon större ökning så blir jag inte besviken för jag vet att om jag ska fortsätta och gå framåt o inte hamna där jag var i början av min skada så gäller det att fortsätta som jag gör livet ut. Det är sant som de säger: träning ger kroppen bra endordiner som är kroppens egen värkmedicin. Efter denna långa inledning kommer ni att få veta hur min måndag har sett ut. …Började morgonen med en smootie och två grova smörgåsar med nyckelhålsmärkt skinka och gurka.  Gick en kort runda med vovven eftersom hon är halt.

Dagens första aktivitet var i Korsanäs på hästryggen. Riktigt underbart att få känna värmen från solen medan man galopperade över ängen!

Lite mellanmål i solskenet på ballkongen. Några skivormelon o kesella citrus. Riktigt god kesella men lite för mycket socker i tyvärr.men unnade mig det sähär på min lediga dag. Nu ska jag lägga mig ner o sola en halvtimme.

Dagens middag:  Vit fiber Pasta med min goa tomatsås (Innerhåller bacon,rot & grönsaker. Till det rivna morötter & sallad & ett glas mineralvatten.

Dagens andra träning:Här ser ni mig & Staffan som också är med i utmaningsgänget efter ett pass i funktionell träning. Grymt jobbigt men underbart kul & SVETTIGT!   I Love it!  😉

Såhär ser man oftast ut efter ett pass med Jonny i Funktionell träning.  =)

Efter träningen tog jag en smoothie fullproppad med protein & nyttigheter + 1 macka med skinka

 Blev rekommenderad av en vän att köpa denna smaken idag Så mellis på kvällskvisten blev ett glas päronad,några skivor melon och en halv dl kvarg.

En halt vovve o en trött matte går en kort kvällsrunda. Känner att magen kurrar så när jag kommer hem så ska jag unna mig en salami o brie macka. Mums! Man måste få unna sig ibland på en vardag.  Min dag idag har varit grym. Det kanske inte var det bästa valet att både rida o träna på samma dag. Det är det jag behöver lära mig att dela upp aktiviteterna så inte det blir för mycket för nacken,men ibland vill man mer än  kroppen orkar så imorgon måste jag ta en vilodag för på onsdag är det combat o då jäklar ger jag gärnet för combat är mitt favoritpass.  Till sist vill jag tacka för att ni har följt med mig denna dag. Glöm inte att lyssna på din kropp och ta en förändring i taget,sikta på långsiktiga mål. Puss på nosen från mig

 // Tanja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?