Uncategorized

Utmaning och Hockey…härlig kombo

Härligt gäng som möttes upp på United motion och körde bodyattack…..:)

Tanja kom från dansträning ,Staffan från löpträning , Angie från Iw ,Jojje efter köttat axlar och Tias kom även han från Iw tillsammans pressade vi ut allt och den sista  energi som fanns kvar i oss. Efteråt körde vi lite välbehövt häng, delade lite kost å träningstankar och bara skrattade av oss.Vi måste ju tacka vår träningskompis Patrik som fotade detta svettiga gäng…vi planerade även att köra ett ahtlehtic dance pass snart igen …på 1h denna gången, awesome!!!

Nu använda hockeyn som lite jobbinsperation då jag snart ska träna eliten i isdans …dans är verkligen bra för allt 🙂

 

Lets make it a lifestyle // Angie

 

 


One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?