Uncategorized

I tio dagar bloggar utmanarna.Först ut Lena Ström:)

Min blogg : Dagen började inte så uppiggande 🙁 En dotter på väldigt dåligt humör tappade linfröburken i golvet… Fin liten hög som fastade fint under fötterna, höll på att köra på 2 ST rådjur på väg till gymmet.. Dom och jag klarade oss med ett par cm. När jag kom till gymmet så fick stackars Angelina stå ut med mitt dåliga humör 😀 Vi körde IW tillsammans.
Mitt i allt ihop kom…. Ja ni vet vi tjejer blöder i en vecka utan att dö 😀 … Efter detta blev allt mycket bättre och Angelina gjorde en jättegod omelett till mig 😀 fick tom inhandla mig en ny köksmatta så nu var allt bra igen :-D. Nästa äventyr gick mot United motion igen. Jag och Angelina skull träffa tidningarna inför vår Musicalshow för barn   som ska hållas i juli.
Efter tidningarna åkte jag hem och mös med min glada dotter 😀 vi byggde koja av Soffdynorna 😀
Tack Mattias för kvällens utmaning 😀  Angis kollega från Sthlm Niklas Arleryd var med å köttade :)nu ska jag snart sova men ska först unna mig det här 😀 en ansiktsmask 😀 (inte Jason) 😀
Natti natti // Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?