Uncategorized

Street,planering å PÅSK såklart

   I söndags var det street och massa koreografi rep. Då vi har showcase coming up.

Några av flickorna hann jag fånga på bild innan dem sprang hem på Påsklov.

Bakre raden: Sofia – vår lilla gladiator som bara exploderar när du minst anar…

Clara- Den blyga tjejen som har förmågan att börja glittra så fort hon tar ett danssteg och leverar alltid sitt bästa.

Källa- Gruppens kompis…väldigt mån om alla och att dem ska synas så hon ofta glömmer bort sig själv….

Miraj – Vår lilla detalj tjej. Miraj är splirrans ny i klassen och gör ett bra och svettigt jobb;) hon vill ha allt rätt och noga med detaljerna…hon tar dig alltid på orden och gör sin dansläxa om och om igen…

Främre raden: Najimi – Vår lilla brutta…hon låter alla veta thats she is all that! 🙂

Moa- Vår enorma motor på alla plan. Hon fyller alla med energi och dansar för fem…Vi vill också tacka alla som röstat på Moa. Hon ligger nu etta på topp listan …Yeih!!! Vill ni ha kvar henne där (vilket ni vill) Så röstar ni igen på http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3363&artikel=5047484

Nu är det lov och då passar Lena Ström från L&H musik och Angelina från  Tony Irving Dance Academy (såklart) på att planera för sång och danslägret v28….Ni kan anmäla ert intresse på min mail innan info kommit ut på hemsidan. angelina.loberg@tidance.se och få lite förtur;)

Dvd:erna från dem andra lägren är klara och skickas ut efter lovet…den blir grym!

Ät och drick gott nu , för sen blir det KÖTTA!!! och hård kosthållning . Angi måste trimmas för sommarens dansuppdrag…phu. Vill ni så kan ni få följa kosten och träningen men då får ni lämna en kommentar så vi vet att ni finns…annars blir det ju så fjantigt:))))

Happy eastern

poss poss


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?