Uncategorized

Dagböcker / första dagens kost

Andreas Johansson – Ska öka
Ja då var första dagen av utmaningen avklarad, samt alla måltider 😉 Frukost: flingor en banan samt en fralla med korv, Men han även med en gainomax innan träningen. … Lunch: ha till lunch blev det indiskt= en del ris och sen massa kyckling och bröd på det, Mellanmålet blev en banan en smothie samt en liten burk kesella med mussli, han sen här i mellan mellanmålet med nån banan till! Middag: tonfisk sallad med ägg och ris och lätt dressing. Kvällmat: yoghurt och mussli igen och en banan.

Ninnie Sjösten – Ska tappa
Tack för idag! Detta ska bli kul! =) Så här såg min dag ut: Frukost: Gröt med linfrön, solrosfrön och lite russin, 1 ägg, kaffe med lite mjölk. Träning: 20 min crosstrainer och 20 min mage/rygg. (Blev mjukstart idag.) Lunch: Kycklingbröst, broccoli, sallad, vitlöksvinegrette och lite dinkelknäcke-sticks. Mellanmål: 1 ägg, 1 banan, 1 äpple och en halv näve mandlar. Middag: Stuvad spenat, grönsaker, prinskorv, en halv ruta mörk choklad. (Åt hos mamma…) Kvällsmål innan sängen: 1 banan och en tesked honung

Ulrika Andersson -Ska tappa
Tack för idag. Ja min dag har sett ut så här. Frukost 7dl vatten 1port havregrynsgröt, 2ägg, en kopp te med honung o mjölk. träning 21min cykling 20 min bröst armar. … 1banan lunch en omelett på 2ägg vatten skinka o 2skivor ost på. middag wokade grönsaker med lax. 1clementin kvällsmål blev det gröt igen med jordgubbar o en kopp te.
Aric Johansson -Ska öka
Dagens utmanings måltider och träning invägning , ja inte mycket att säga där ja kanske borde lägga på mig lite vikt … frukost: en talrik muslie med mjölk och 2 smörgåsar med leverpastej och gurka melanmål: 1 energikaka på united motion följt av en banan när man kom till skolan lunch: stuvade makaroner med bacon och falukorv (stor portion) melanmål 2: 1 äpple och en smörgås med ost och paprika kvällsmat: cornflakes med banan,sylt och russin ingen träning idag då jag först måste lägga på mig lite mer vikt så ja inte förlorar det lilla jag har
Five more to go…..
vi kanske får höra från dem idag:)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What Film Do You See?